Зараз здаю в автошколі екзамени,ще не в МРЕО. Теорію здав на ізі бо на грінвеє насидів більш 49 годин в тестах. Взяв 40 з 40.А от практику злив.Приїхали на автомайданчик вперше,практикувався тільки в місті.Я на автомат здаю,тому ніяких проблем не було,сів та поїхав.А тут майданчик,невідомо де шо.Сів,пристибнувся,зробив вигляд шо підстроїв все під себе,поїхали.Качусь собі без газу,декілька поворотів.І тут інструктор каже,а тепер паралельне паркування.Бляяяя,а я далеко від лінії комірця вже(там десь потрібно 0,5 метра,а у мене десь півтора).Не зміг в один маневр вписатись. Парковку в гараж вже візуально бачив де вона,тому там без проблем заїхав.Але 5 штрафних балів та на перездачу.А інструктор такий "А ви у нас первый раз на площадке что ли"?Да,довбень,перший. І якщо б ти завчасно сказав,що потрібно буде зробити,то я б виконав те паркування,я ж не їбу,що в тебе в планах.В другий раз думаю здам,але потім ще МРЕО.Про хабар ніхто не питав,але то може самому потрібно все розвідувати.Я платити не хочу,бо їзджу в цьомоу йобаному київському трафіку добре,навіть коли потрібно з Куренівки перестроїтись на два ряда на Теліги,тому хуй вам,а не мої грошики