Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Единый электронный билет в городском транспорте

• Автор теми Автор теми ATmega88
  • Дата створення Дата створення
В любом случае, еблеты в метро пока глючат больше даже одноразовых биелетиков. Хоть пополнение, хоть проход. Так смысл.

Та ну одноразывыми пользоваться это вообще мазохизм) Сколько времени уходит только чтобы его купить.

Прошивка новая, грабли старые :D
Кто может объяснить, как такое может быть ? (Фото из интернета)
cc6940ebfda4414d2e3a.webp
Может чувак раньше немного в долг проехался. Сейчас с получки вернул. :D

Ну, сдачу оно отсыпает стабильно. Не то что при покупке еблета.
Вже років двадцять ненавиджу цю дрібну *****ь, відтягуючу кишеню.
Частково тому, й намагаюся користуватися картками одразу з їх появою. Поповнив на сотню, в черзі не стоїш, гривночку не шукаєш, де розміняти теж. І кондухтор ввечері не дасть решту жменею копійок.
з оплатою в магазині теж стає незручно, як неможна сплатити карткою...

з оплатою в магазині теж стає незручно, як неможна сплатити карткою...

Я в последнее время избегаю покупать в таких местах. Бывают дни, когда вообще с собой ни копейки наличных нет. И ничего, нормально.

Я в последнее время избегаю покупать в таких местах. Бывают дни, когда вообще с собой ни копейки наличных нет. И ничего, нормально.
Да с магазинами нормально, везде берут кредитки.
Только в таких местах, где зависимость от местной власти - коммуналка, проезд, картой или вообще нельзя заплатить, или комиссия.

Да с магазинами нормально, везде берут кредитки.
Только в таких местах, где зависимость от местной власти - коммуналка, проезд, картой или вообще нельзя заплатить, или комиссия.
Авжееееж, саме тому ще донедавна "Восторг" декілька років вмовляли поставити термінали.
І зараз ще занадто багато де не можна розрахуватися карткою.
В мене досі наприклад проблема де купувати нормальне м'ясо, розраховуючися карткою. Або дика ціна, або тухле/морожене, або тільки готівка. :(

Вже років двадцять ненавиджу цю дрібну *****ь, відтягуючу кишеню.
Частково тому, й намагаюся користуватися картками одразу з їх появою. Поповнив на сотню, в черзі не стоїш, гривночку не шукаєш, де розміняти теж. І кондухтор ввечері не дасть решту жменею копійок.
те ж саме. Взагалі не потрібно турбуватися, чи є в мене готівка (та ще й, бажано, дрібна) на проїзд, чи забула покласти до кишені. Як би ще й в маршрутках можна було використовувати картку, то й взагалі про готівку не згадувала б.

Я в последнее время избегаю покупать в таких местах
Я тоже. Благо, мест, где можно еды - мыльно-рыльное-лекарства и т.д. купить - на выбор. При "Ой, терминал не работает" - тоже, разворачиваюсь и ухожу.

Я тоже. Благо, мест, где можно еды - мыльно-рыльное-лекарства и т.д. купить - на выбор. При "Ой, терминал не работает" - тоже, разворачиваюсь и ухожу.

Если покупка крупная, бывает что сразу и подчинился терминал.
Но, это, в основном на шмотках. В АТБ сейчас поставили терминалы от разных банков, и такого что б вообще не работали, не бывает. Максимум на половине касс.

Если покупка крупная, бывает что сразу и подчинился терминал.
Но, это, в основном на шмотках
Да-да-да, я так себе ботиночки осенью покупала))) Как только персонал магазинчика "Рикер" сообразил, что я их очень хочу купить вот-прям-сейчас, так терминал сразу заработал)))

В АТБ сейчас поставили терминалы от разных банков, и такого что б вообще не работали, не бывает.
В Классе, по крайней мере на кассах самообслуживания, такая же фигня.

В мене досі наприклад проблема де купувати нормальне м'ясо, розраховуючися карткою. Або дика ціна, або тухле/морожене, або тільки готівка.

Я нашёл. Улица Одесская, 106, через дорогу от Класса, "Мясной". Карты берут с удовольствием.

Я нашёл. Улица Одесская, 106, через дорогу от Класса, "Мясной". Карты берут с удовольствием.

Мясо в этой сети не очень. Впрочем, действительно качественного у нас, вообще, нет. Хоть в Сильпо бери, хоть на рынке. Правда, в Сильпо его хоть в холодильнике держат.

Про це повідомив директор Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій Юрій Назаров.

"Впровадження е-квитка коштувало столиці близько 504 мільйонів гривень. Постачальників техніки та послуг обрали в рамках тендеру через систему публічних електронних закупівель Prozorro.

Витрати на 1 одиницю транспортного засобу в Києві становлять 206 тисяч гривень. Ця сума менша порівняно з аналогічними проектами в інших містах України.

Наприклад, у Львові при загальній кількості 638 одиниць на 1 одиницю транспортного засобу витратили 526,6 тисячі гривень.

А у Харкові, де налічується 451 транспортний засіб, встановлення е-квитка в одному транспортному засобі коштувало приблизно 411 тисяч гривень", – повідомив Назаров.

Назад
Зверху Знизу