Статус: Офлайн
Повідом.: 2336
Повідом.: 2336
Re: Единый электронный билет в городском электротранспорте
Я б більше волів бачити контролерів з РТЗ, не бачити кондухторів, мати можливість сплатитити напряму карткою чи у застосунку телефона.
і, звісно дуууууже б хотів бачити монетизацію пільг з відсутністю безлімітних проїзних, тобто щоб всі сплачували за тарифом. А хто для цього потребує допомоги, просто має її отримати.
Я хз. мені великих незручностей це не доставляє. Один-два папірці на місяць я можу засунути у шайтанмашину. Я ж не з тих, що ниють як це кредитувати безкоштоооовно. І намагаються поповнювати картку кожного разу на одну поїздку, або декілька років катаються по разовим )))Краще прикладати єбілєт до однієї шайтан-скриньки, ніж перевантажувати папір між двома шайтан-скриньками.
Я б більше волів бачити контролерів з РТЗ, не бачити кондухторів, мати можливість сплатитити напряму карткою чи у застосунку телефона.
і, звісно дуууууже б хотів бачити монетизацію пільг з відсутністю безлімітних проїзних, тобто щоб всі сплачували за тарифом. А хто для цього потребує допомоги, просто має її отримати.