Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Едут...

🟢 15:09 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟢 15:09 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟢 15:09 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
На свою зарплату в Европе, они там квартиру не купят. Дорого. А в Украине купить смогут.
1. три знайомих сім'ї взяли там іпотеку, і все добре, все прогнозованіше з курсами, за %, та іншим. Ніхто з них не є поки що громадянином ес.

2. Навіщо купувати житло там, де ти не взмозі на нього заробити? Я не кажу про інші соціальні фактори, інфраструктуру, ризики його втратити, або отримати мертвий актив, а просто який сенс?

:yahoo:

выпей аблетку от заикания ... обмАрАк..

поезди для начала по европе..
потом тут хуйню будешь нести.

Чувак, я по европе и по всему миру езжу с 2001 года. И я прекрасно знаю, о чем пишу.

уже людей с центра занятости на работу хер выгонишь)
очевидно шо выгодней получать 4000 и субсидию и нихера не делать, чем ишачить за 7000 на заводе и платить за все по полной.
шо є то є. В нас звикли, що люди - то є невичерпний ресурс. Невичерпний та самий дешевий, бросовий ресурс.

Спілкувався з колегою (він теж виїжджає), то його слова такі (я його думку та своїми словами): Мінімалка повинна бути 500 баксів на руки, і від неї скакати вище. Мені похуй де бізнес та держава її брати будуть. Тому що їм похуй як я викручуюсь багато років. Якщо таки правила пишуть та бізнес ставлять, що повна жопа та виживання на грані фолу повинно бути для функціювання цієї системи, то хай не дивуються наслідкам
Ще один теж звільнивсь, та пішов до центру, та там корні пустив вже давно. Але він тюлень :D Багато хто поїхав, або виїхав на пмж з колег. Роботу тут вже не намагається шукати ніхто с знайомих. Або ще тут тягнуть лямку де є, або стартують. Можливо це все вже масовий психоз :D

в ебенях массово выезжают просто в силу объективной реальности - если грубо говоря,в Харькове с работой напряженка, то в какой нибудь Зачепиловке ее просто не существует физически.
область уже эвакуируется просто потоком.

Я кажу лише за Харків, та за людей, які забезпеченні у ньому житлом (не знімають).

ничего я не выдирал. айтишник в польше при прочих равных зарабатывает больше своего украинского коллеги

А мне айтишники обратное говорили, поэтому и не рвутся туда. Там налоги больше, а здесь они под частных предпринимателей косят и херню платят.

люди платять усі податки, що ви несете якусь маячню.
Я розумію, що удобно, коли хтось працює на тебе та твоїх батьків, тому розумію чому зараз підіймають такий вой усі приспособленци, решали та хазяєва життя. Халява закінчується. Дурників з дешевою рабсилою все меньше, а ті хто є - мало на що здатні як робітники та й не хочуть нічого, окрім як ходити на працю та кактуси там по 30 років полівать, а не працювати. Та й що ще може людина хотіти робити за ті копійки у 400-500 баксів, котрі потом все одно віднесеш не зрозуміло куди. То на вікна, то на бахіли, то щоб нарешті в жеке хтось щось почав робити, то ще куди.

Нав'язати майбутнє новим поколінням у вигляді дойної корови з 50 річним стажем, яку можна шпиняти та по циганськи годувати завтраками буде все складніше, і це добре. Якщо по не виходить революційним шляхом зламати хребта бандицькій владі, будемо його ламати еволюійним.

Какие именно налоги платят эти, гастербайтеры? Ну удивите...
Система им виновата... :іржач:
Ну что вы можете блин изменить, если ваша позиция так же ВОРОВАТЬ как и эти "ветряные шоколадные мельницы", придуманные вами от скуки
Вы обычные мелкие воры
Позорища, ну хоть бы минимального ЧПшника уезжая открывали, хоть бы ЕСВ какой копеечный платиили, ну хоть ради своих бросаемых пенсов...
Блях полтора миллиона, позорища... сколько Пенсионный Фонд не получил платежей для ваших же пенсов(!)
фубля...

Какие именно налоги платят эти, гастербайтеры? Ну удивите...
усі налоги платять. Якщо ви чогось не знаєте, то не слід займати позицію тупого барана, та намагатися когось звинувачувати. Якщо людина працює нелегально, то звісно її потрібно наказувати та депортувати. Що і робиться разом з забороною на любий в'їзд на багато років. Гораздо гірша ситуація зараз в Україні, коли массово ухиляються від оподаткування за допомогою сірих зарплат. Я вважаю що за це потрібно жорстко наказувати не тільки роботодавця, але і робітника. Саме за цієї причини більшість нинішніх пенсів отримує копійки - тому що ухилялись від сплати податків.

Система им виновата...
Ну что вы можете блин изменить, если ваша позиция так же ВОРОВАТЬ как и эти "ветряные шоколадные мельницы", придуманные вами от скуки
Вы обычные мелкие воры
Позорища, ну хоть бы минимального ЧПшника уезжая открывали, хоть бы ЕСВ какой копеечный платиили, ну хоть ради своих бросаемых пенсов...
Блях полтора миллиона, позорища... сколько Пенсионный Фонд не получил платежей для ваших же пенсов(!)
фубля...
Ви просто троль-провокатор, не здатний читати відповіді, мислити критично, та ще й тупий, тому я добавляю вас в ігнор. Прощавайте.

усі налоги платять. Якщо ви чогось не знаєте, то не слід займати позицію тупого барана, та намагатися когось звинувачувати. Якщо людина працює нелегально, то звісно її потрібно наказувати та депортувати. Що і робиться разом з забороною на любий в'їзд на багато років. Гораздо гірша ситуація зараз в Україні, коли массово ухиляються від оподаткування за допомогою сірих зарплат. Я вважаю що за це потрібно жорстко наказувати не тільки роботодавця, але і робітника.

Ви просто троль-провокатор, не здатний читати відповіді, та ще й тупий, тому я добавляю вас в ігнор. Прощавайте.

Мне все равно как работает сбежавший гастербайтер там.
Официально или нет там
Гоняет ли его там полиция или нет
Хоть унитазы моет, хоть плитку кладет - похуй
Похуй раз он оказался неспособен здесь в простейших(!) условиях чего то путного достичь

Мне важно что в Украине он налогов не платит вообще! С его налогов не наполняется Пенсионный Фонд! Мерзко и гнусно, бросая своих стариков на попечение Гройсману и оставшимся в Украине работягам... Кукушки гребанные

Ага, давай, заигнорь, ВОР... Как же не заигнорить

И шопримечательно подобное ворье больше всех про "злочинну владу" и орет
А сами суки хоть бы копейку налогов заплатили в "любимой" стране, уроды...

Когда у человека есть с чем сравнить и он увидел как можно жить иначе, а если ещё и мозги есть, специальность, то конечно эмиграция это выход.

Я вот вчера приехал из Европы, второй день в диком ужасе от всего. Единственное из позитивного- все очень дёшево

Можно спорить, продукты дешевле,одежда дешевле,машины дешевле, и не у нас,а в Европе

Чим більше ворів поїде з України працювати до ЄС - тим краще тим хто залишився. Держава повинна надалі проводити цю мудру соціальну та видаткову політику за для зменшення накладних видатків пенітенціарної, судейської та правоохоронної систем (с) bibip

Чим більше ворів поїде з України працювати до ЄС - тим краще тим хто залишився. (с) bibip

Ты не сможешь выгнать всех депутатов,поэтому в Украине пока легче и краще не будет,к сажелению.

Я сейчас у тёщи в Беларуси, я в шоке от цен. Единственное ч то тут дешевле это газ и бензин. Всё

Ты не сможешь выгнать всех депутатов,поэтому в Украине пока легче и краще не будет,к сажелению.

заробітчанин є синонімом вора, то є найгірші нелюди від яких повинна позбавлятися держава. Депутати - то святі люди, 450 кращіх з 40 мільйонів поголів'я

:D

не звертайте уваги, я просто стебуся як якись беркут :D

заробітчанин є синонімом вора, то є найгірші нелюди від яких повинна позбавлятися держава. Депутати - то святі люди, 450 кращіх з 40 мільйонів поголів'я

:D

не звертайте уваги, я просто стебуся як якись беркут :D

Мда,он конечно гуйню мелет

Назад
Зверху Знизу