Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Доброго ранку! Сподіваюся усі вже усвідомили себе у Новому році? То ж робите добро:нр:

605668778_4152005138278189_6352879534815766673_n.webp
9210511.webp

Лено, ти своїх котів не наряджала? Вважаю, це помилкою з твого боку :-)

А ви не хочете якось розважитися? Типу у щось пограти... :збентежений:

Ну от нарешті натрапила у Тредс на інформацію чому кава не додає мені енергії ))

У людей з тривожністю хімія мозку працює трохи інакше.
Кофеїн, замість
того щоб бадьорити, може
мати заспокійливий ефект через особливості рівнів дофаміну.
Тому ти можеш відчувати сонливість, коли інші не можуть заснути після
чашки кави."

Ну от нарешті натрапила у Тредс на інформацію чому кава не додає мені енергії ))
Так це відомий ефект дальнобійника , чи 30-того кілометра. Дія кави швидко закінчується , і людина починає куняти та тіряє бадьорість швидше, чим коли б той кави не пила. І попадає за кермом у небезпечну ситуацію. Тобто випив каву, дальнобійник через 30 км вже не бадьорий, в навпаки.
В мене також так. Короткочасна бадьорість, а потім все....Можу спати.
Причому особливо й не нервувалася, щоб така дія зворотня кави хїмічна була б. Заспокійлива чомусь часто.

Так це відомий ефект дальнобійника , чи 30-того кілометра. Дія кави швидко закінчується , і людина починає куняти та тіряє бадьорість швидше, чим коли б той кави не пила. І попадає за кермом у небезпечну ситуацію. Тобто випив каву, дальнобійник через 30 км вже не бадьорий, в навпаки.
В мене також так. Короткочасна бадьорість, а потім все....Можу спати.
Причому особливо й не нервувалася, щоб така дія зворотня кави хїмічна була б. Заспокійлива чомусь часто.
Не можу сказати, що мене кава от прям бадьорить. Справа більш у ритуалі заварювання і першого ковтка у тиші :кава:

Не можу сказати, що мене кава от прям бадьорить. Справа більш у ритуалі заварювання і першого ковтка у тиші :кава:
Зранку вона мене таки будить. Очі відкриваються, голова підключається. Но не надовго. Якщо вдома, можу потім ще подрихнуть, коли всі розійдуться у справах , а в мене є час. 😌 Я ж не працюю.

Назад
Зверху Знизу