Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Засмучена, бо серіал додивилася :-) Це не останній сезон, ще мають знімати продовження, але ж мені зараз хочеться поринути у цю атмосферу. На заміну нічого не знайшла :rolleyes: І якщо зараз не знайду, то свято зіпсоване :-)

З хорошого - сьогодні прийшли гроші за роботу (ту, з Хабами). Пам'ятаєте, я скаржилася, що забов'язали мене цим займатися?Так от заплатили більше від того, на що я сподівалася.
На цьому хороші новини скінчилися :-)
Треба вийти хоча б за тортиком і ще за якимсь смаколиком, бо й зустрічати НР нема з чим (я ж думала, що можливо поїду, то й холодильник пустий, лише їм третій день сьомгу), але тааак ліньки...

Сходила. Купила піцу і десерти. Об'їлася. Півпіци - це забагато за один раз, а треба ж ще солодощі впихнути. Хотіла її їсти під різдвяний фільм. З'їла, а гарного фільма так і не знайшла - одні бачила, інші виявилися нецікаві. Увімнула Диявол носить Прада, він принаймні чимось схожий з Емілі в Парижі ))

Останнє редагування:
З Новим роком!
9210396.webp

Сір, ти видалив, але я бачу. Дарма видалив. Хто там запам'ятовує, що вже радили колись )))) Дякую!

Спите? А я вже в метро )) Страшенно не виспалася. Спала 4 год, так ще й прокидалася, бо задумала собі, що треба прокинутися трохи раніше, ніж поставила будильник. Прокинулася раніше, пів години приходила в себе, потім раптом усвідомила, що мало часу і побігла. Вже на пів дороги до метро зрозуміла, що неправильно порахувала час, але вже було запізно і прийшла на 10 хв раніше. От сиджу. А ще на вокзалі сидіти зайвих 20 хв, бо ж боялася, що не встигну добігти до електрички за 10 хв, через що й оця вся канитель :-)
Це можна вважати, що НР почався вдало? :rolleyes: :D

Подруга у своєму репертуарі. Не захотіла разом святкувати, як я її не вмовляла, бо запланувала виспатися. Я 15 разів повторювала, що точно не знаю коли їду до мами, бо не дуже хочу. Вчора трохи все ж сподівалася, що вона передумає. Зателефонувала їй уже о 10 вечора - привітати. А вона "а я вчора виспалася і пожалкувала, що ти не прийшла, а ти що - в Харкові?, а я думала, що ти поїхала".
Підсумки минулого року: люди слухають дупою. Це я до підсумків і колегу включила :rolleyes:
Наступний НР навіть не буду планувати з нею зустрічати. Краще запланую з чоловіком :ги:

В електричці прохолодно. І таке чи тепловоз тягне, бо дим йшов десь спереду і тхне димним вугіллям, досі не вивітрилося. Чи то топлять вугіллям у першому вагоні. Бо світло у вагонах горить :незнаю:
Щось мені нудно і читати не хочеться, бо сонна. Ви хоч напишіть як ви НР зустрічали ))

Так. Бо багато людей дають собі слово з Нового року почати бігати вранці. Але мало хто біжить. А ось ти змогла :клас: :D
А ти знаєш, я коли бігла, то подумала те ж саме про ранкову пробіжку. Єдине що бігти напівсонною не дуже корисно імхо ))

Щойно згадала, що забула на столі сьомгу, яку хотіла привезти мамі. От що значить рано встати та ще й 4 год сну.
І тепер уявляю, що скажу їй про це, а вона 100% відповість "сама з'їси". І мене це заздалегідь дратує. Бо я ж хотіла привезти гостинець, а не "сама з'їси", не кажучи про те, що вона зіпсується за три дні, та я її і наїлася вже, і ще в холодильнику є запас.
Мій перший день в НР почався зі скарг на все. Як важко бути мною 🙄

Тю, та все так, та не так.
До мами, потяг ї́де, Новий рік, практично все під контролем. 😊

• Це лайк!
Реакції: E.N
Тю, та все так, та не так.
До мами, потяг ї́де, Новий рік, практично все під контролем. 😊
Отож, треба менше бажання все контролювати :-)
Насправді я ж хотіла б бути в Харкові, у мами мені не подобається 🙄

Назад
Зверху Знизу