Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Мені сьогодні приснилося, що маю робити святковий салат, а тули треба мівіну, а в мене не було :-)
А зараз побачила фотку мівіни в тредс і згадала. А, здається, справді якісь салати з мівіною існують.

Чим салат з мівіни відрізняється від пасти?

Можливо щось з цими іграми і вийде. Прийшли дві нові людини. Одна з них в курсі про рольовки, має допомогти. Так що я поки тимчасово передумала уходити, буду дивиться :)

Дівчина, з якою граємо, виявляться, теж харків'янка. Правда зараз живе в Києві.
А я через ці ігри заснула о четвертій ранку.

Чудово, коли є змога переключитися.😊
Та вже так переключилася, що від ранку не можу зарядку зробити. У нашого адміна зникло світло, то ми вирішили скористатися поки його неиа і полонити нового гравця 🤣 От адмін здивується. А то він нам все сюрпризи підкидає...

Останнє редагування:
Якщо вам раптом цікаво наші розваги. Це робочий чат, тут і спілкування, і гра сюди автоматом залітає. Є окремий, де лише гра, але тут цікавіше 😅

Останнє редагування:
Дня нам з добром:кава:

591735680_852868060818215_409619113751623711_n.webp

Ось я завжди казала, що таке засмоктує:D Потім цілий день намагаєшся відиграти життя:D
Ми вже й посварилися з дівчиною, бо вийшло непорозуміння. Але вже усе норм.

Ну от тепер від нас через Тайю пішов ігрок, бо вона погано поводилася з його персонажем. Ну, дівчинці 19 років. Море по коліно. Але мене це дуже розчарувало. Тепер знову не засну. І заспокоїти нікому, всі порозбігалися 🙄

Ми знову посварилися. Думаю, тепер кожен у грі піде своїм шляхом. Ну, насправді це цікаво, все як у житті, але тепер мені треба інший ігрок для товариства. Самій мені не цікаво, треба з кимось взаємодіяти.

Назад
Зверху Знизу