Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Щось я його вже і підзабула. Нібито прийшла до якогось хлопця в гості в гуртожиток (він грав на гітарі), потім ще інші люди поприходили. Але пам'ятаю, що одяг і музика була як в 70-х. Наче я була в тому часі студенткою. Ну і мені було дуже весело ))Забула розказати про сон. Ну тепер вже завтра ))
Сном задоволена, повеселилася. Я у реалі давно так не веселилася, як у тому сні, ми і співали, і танцювали, і щось кричали, стрибали, сон кольоровий і відчуття легкості 
То мабуть котик за вами сумує. Передайте якусь річ із своїм запахом. Йому буде легше пережити розлуку.Щось я його вже і підзабула. Нібито прийшла до якогось хлопця в гості в гуртожиток (він грав на гітарі), потім ще інші люди поприходили. Але пам'ятаю, що одяг і музика була як в 70-х. Наче я була в тому часі студенткою. Ну і мені було дуже весело ))
А потім якийсь хлопець почав зі мною фліртувати, я спочатку вважала, що це цей музикант, а потім виявилося, що то був не він. А музикант засмутився і заспівав мені рядок з пісні (я її записала зранку, я такої не знаю): я не поєт, я вчерашній, я всегда бьіл такой.
Вчерашній - тут малося на увазі "твій колишній", у сні це було логічно ))
І от він мені співає: я не поєт, я вчерашній... і робить паузу, натякаючи, що я його на іншого проміняла. А я така дотепна, кажу: ...вчерашній поет?
І прокинуласяСном задоволена, повеселилася. Я у реалі давно так не веселилася, як у тому сні, ми і співали, і танцювали, і щось кричали, стрибали, сон кольоровий і відчуття легкості
![]()
Я відкладала цей серіал ( ще з першого сезону), відкладала, бо книги ці люблю та неуявляла, як це можно екранізувати.Якщо комусь цікаво - є повний новий сезон Відьмака![]()
Я спочатку шипіла та плювалася на все що вони там назнімали. Страшенно лаялася після першого сезону. Але на запитання "Так що, другий сезон дивитися не будеш?" Заорала "Буду!!!" Бо це, як ще раз поринути в улюблений світ. І пофиг, що Генрі Кевил з мечем виглядає як носоріг с люмбагоЯ відкладала цей серіал ( ще з першого сезону), відкладала, бо книги ці люблю та неуявляла, як це можно екранізувати.
Але почала дивитися. Три серії першого сезону.
Йєнніфер мені не така, Цирі не така, Ведьмак - щось дуже красивий, ну не знаю....?
Вам сподобалися сезони, може треба мені дивитися далі, ( а і Лютик не такий)...?
?
Я просто дуже люблю цю історію.
Ну Лютик як раз нічого - расхлистаний піжон( а і Лютик не такий)...?
?

Там ще й зняли предісторію, я теж починала дивитися, якась нудьга. У першій серії. Може, рано здалася.Ну Лютик як раз нічого - расхлистаний піжон![]()
В книзі не було що Цірі якась особлива зовнішні - дивчісько з мишиним волоссям. Йен - також далеко не бездоганнаОтож. Я вичитала в інеті, що новий Ведьмак і люди дають другий шанс серіалу. Та пишуть, що ,,Цирі,, зробила пластику десь у міжсізонні і стало не краще, а як голівудська блондинко, як усі....
Може й брешуть...?
То ж тут в кіно вони гарніше ніж у книзі
Цій сезон про то як Цірі потрапила до групи молодих хуліганів - картинка з ними яскрава
В новому сезоні - Плотва взагалі красуняОсь хтось написав - 100% акторський кастінг найкращій у....Плотви. Конячки. Люди недобрі. Я ж не така....треба дивитися.?

Криси? Буду дивитися потімТам ще й зняли предісторію, я теж починала дивитися, якась нудьга. У першій серії. Може, рано здалася.

Та яке там сумує. Він у перші кілька годин вже бігав по квартирі, спав у ліжку та на новій власниціТо мабуть котик за вами сумує. Передайте якусь річ із своїм запахом. Йому буде легше пережити розлуку.
Приквел. ,,Ведьмак.Походження,,Криси? Буду дивитися потім![]()
Ну що поробиш, така повістка. Аби не *******!Ще й темношкірі ельфи та друїди....багатенько сучасності...?
Таак...здається я щось пропустила!Приквел. ,,Ведьмак.Походження,,
Я почала, думала, що це і є сам серіал Ведьмак, та зовсім нічого не второпала.
Покинула.