Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Може нехай деякий час надсилають тобі фото? Нас дівчина у якої Орі брали попросила про таке:)
Вже надіслала
Screenshot_20251101-144908.webp

Розкажіть щось чи що... Бо я трохи розгублена :rolleyes:

Розкажіть щось чи що... Бо я трохи розгублена :rolleyes:
Декілька днів назад зустріла знайому. Ми не подруги, діти навчалися в одної школі, просто ситуаційні знайомі. Вона військова, чоловік її також, ще з "до війни". Зараз у відпустці. Вона була зі своєї донькою. Чомусь я була впевнена, що хоча б донька її поїхала. Ми трохи побалакали, я бігла, мене чекали в іншому місці. Я її обняла, замість "дякую" за все їй та її чоловіку. Вона спочатку не зрозуміла, потім посміхнулася і обійняла трохи у відповідь. І якось це було так тепло, як не було вже давно... :кава:

Прислала мені фотку як кошенятко спить на ній. Ну, слава богу, що в нього нема стресу, ще не встигло дуже звикнути до мене, та й вік ще малий.

Стресс, схоже, у вас. ?
Мабуть трошки є :rolleyes: Зате в мене тепер знову багато вільного часу і доступ до речей, які довелося сховати. Поверну гардини на вікна, відмию квартиру... І піду, нарешті, на тренажери :)

А в мене тепер весь Тредс в котах

Який парадокс - майже місяць було не чути сусідів, сьогодні перший день в Ха без кота, і в них шум. Це я щойно приїхала. У квартирі пусто і навколо котячі речі :(

Люди інколи теж не можуть вжитися поруч, разом, хоча окремо самі по собі - чарівні створіння. У другому шлюбі - повне взаємопорозуміння.
Сумувати не треба, не вжилися разом, не ваш час був. Передали у добрі руки, серцю, що чекало на нього. ?

Я може зайвого намолола, прошу вибачення. ?

Сумувати не треба, не вжилися разом, не ваш час був. Передали у добрі руки, серцю, що чекало на нього. ?
Так, зараз поприбираю і все буде норм. Це просто звичка, ще й короткочасна. Та я вже зараз відчуваю переваги, бо ось щойно прокинулася (лягала досипати, бо виїхали о четвертій), і мені не треба бігти годувати чи гратися і т.і. Лежу :-)

Є майже весь новий сезон "Кульгавих коней"
Вийшов новенький серіал по книзі цього ж автора, що написав Кульгавих коней.
Поки що дві серії.
_20251102_105203.webp

У передмісті Оксфорда вибух сколихнув громаду, після нього зникає маленька дівчинка. Сусідка Сара Такер бере справу в свої руки. Вона наймає приватного детектива Зої Бем для розслідування. Розплутуючи нитки, вони знаходять фальшиві папери і старі домовленості. Виявляється, що деякі «мертві» живі, а інші люди раптово зникають. Розслідування загрожує всім небезпечними наслідками.(с)
Вирішила подивитись хоч першу серію, хоча весь сезон ще не виклали.
І до кінця не всиділа. Щось мені не пішло. Якісь штампи та кліше. Чи це я вже така не така....?

Хочу щоб увімкнули опалення. Відсутність тепла не дозволяє насолодитися прибиранням :-) А в мене його тепер не на один день. Кілька днів пішло тільки на те, щоб від кота все сховати, а тепер оте все не тільки назад витягти, а й усю квартиру перемити і продезинфікувати. Не знаю з якого боку й братися. Беруся за одне, потім хапаюся за інше... :rolleyes:

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу