Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Зараз дивлюся - цілком нормальна історія "на природі":)
Людські стосунки.
І помилки...
Там був момент, жінка відкриває двері хіжини - а на неї пре відмідь. Хай бог милує відпочивати у диких парках, та ще й за гроші.
Хоча жінка там працювала, так...😊

Людські стосунки.
І помилки...
Там був момент, жінка відкриває двері хіжини - а на неї пре відмідь. Хай бог милує відпочивати у диких парках, та ще й за гроші.
Хоча жінка там працювала, так...😊
Так вже побачила:)

Доброго ранку! З добром:кава:

519587453_24310118268620969_3066056036568814712_n.webp

:D

Комбайн молотив пшеницю у нас на городі, а слідком за ним ходив лелека. Я знімала відео, але мале зображення, а якщо приблизити, то дуже нечітке :(
Лелека місцевий, поряд же ставок. А на городі він мишей шукав.

Останнє редагування:
Лено, ти мені сьогодні снилася, ми з тобою вдвох співали :ги:

Вірус? :(
Сьогодні захворіла племінниця та дружина чоловіка. Сподіваюся, що мене омине, враховуючи, що я місяць тому перехворіла.
В тебе які симптоми?
Схоже що він. Останній раз хворіла рік тому

Схоже що він. Останній раз хворіла рік тому
Якщо цей вірус, то там температура швидко підстрибує і висока, але легко збивається. В мене почалося з горла і нежиті. Горло боліло лише один день, ліки від температури пила один раз, одразу збила і більше вона не піднімалася. Ну, ото тільки нежить і кашель.
Це я намагаюся тебе заспокоїти, що не так він і страшний. Хоча я і ковідом так же хворіла. Тобто я думаю, що то був ковід, бо тоді на нього ж усі хворіли.

В малої сьогодні теж темп збили за кілька годин, і вона побігла гратися надвір. А була 39,3.

Останнє редагування:
Горло, по відчуттям скоро буду боліти уся. Якась вірусяка
Знакома картина...Поганенько, коли влітку лихоманить. Лікуйтеся, побережіть себе, хатні справи не чіпайте.

• Це лайк!
Реакції: E.N
Якщо цей вірус, то там температура швидко підстрибує і висока, але легко збивається. В мене почалося з горла і нежиті. Горло боліло лише один день, ліки від температури пила один раз, одразу збила і більше вона не піднімалася. Ну, ото тільки нежить і кашель.
Це я намагаюся тебе заспокоїти, що не так й він страшний. Хоча я і ковідом так же хворіла. Тобто я думаю, що то був ковід, бо тоді на нього ж усі хворіли.

В малої сьогодні теж темп збили за кілька годин, і вона побігла гратися надвір. А була 39,3.
Та сподіваюсь що якось легенько мине :кава:

Назад
Зверху Знизу