Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ні, не бачуІра, а ти бачиш мої відео? (це я згадала, що ти не побачила ту "вечірку"). Ось наприклад, відео в попередньому пості?

Тут треба шоколадний торт...попереду заміна труб у двох квартирах і навіть немає шоколадки ?
коли кочуся я на лижах

ДякуюМені обидва смішні. Особливо перший. Уявила, як усі розбігаються![]()

А зараз?Ще ні. ?
Бо мені треба висловитися щодо "несподіваності" кінцівки 
Добре, як раз і почну, бо попереднє додивилася,,Кілербот,,. 2025.
Далеке майбутнє.
Андроіди-охоронці.
Раптом один сам себе взломав, отримав свідомість і прагнення до свободи волі. Йому треба приховувати нові якості, щоб не потрапити до халепи зі своїм новим почуттям ,,що таке добре, а що таке ні,,.
Андроід - красунчик . Олександр Скарсгард
Скарсгард мені, щоправда, красунчиком не здається, але актор хороший, це да
(не так давно бачила його в "Великій маленькій брехні).Нє-нє, там буде зовсім інакше. Але щодо правди життя ти в точку!Та кажіть, я здогадуюсь, що старша сестро поїде з проваленною міссію . Бо така правда життя. ?

От блін!Вітер скажений був, мені позавчора вухо надуло....і око
Теж усе життя боюся протягів та вітру. Почитала, чим же радять лікуватися. Отіпакс, кажуть, добре допомогає..
Одужай швиденько!І зараз ще не додивилася. Вітер скажений був, мені позавчора вухо надуло....і око. Поки що серіал відклала, добряче штрикає , лікуюсь, трошки посиджу в інеті, і все....?

О, це ж мій улюблений вампір зі Справжньої крові :кусь: (немає у нас смайлика-вампіра)Олександр Скарсгард
![]()
В нього куча братів. Актори. Один грав Флоккі у Вікінгах. ?О, це ж мій улюблений вампір зі Справжньої крові :кусь: (немає у нас смайлика-вампіра)
Так! И батько їх актор. Там взагалі купа дітей, не актор тільки один, якщо вірно пам'ятаюВ нього куча братів. Актори. Один грав Флоккі у Вікінгах. ?
Ще один грав у "Воно"
Вау, ну треба ж таке!В нього куча братів. Актори. Один грав Флоккі у Вікінгах. ?
"милий Флокі" (с) Лена