Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ще не бачила! Але цікаво. Щось таке, як у Агати Кристі відчувається - замкнутий простір, багатіїДоброго ранку, хочу запитати, хто небудь вже дивився новенький серіал
,,Сирени,, 2025 з Джуліанн Мур?
Пишуть, що комедія.
,,Розпочинаються довгі вихідні на День праці. Девон їде на розкішний острів, сподіваючись налагодити стосунки зі своєю молодшою сестрою Симоною. Але майже відразу дівчина помічає дивні речі. Відносини Симони з новою начальницею, загадковою та впливовою Мікаелою Келл, здаються ненормальними. Девон впевнена, що Симона потрапила під сильний і нездоровий вплив цієї багатої жінки. Вона захоплена розкішним життям Мікаели, і Девон вирішує, що їй терміново потрібно допомогти сестрі, але не знає, наскільки небезпечною виявиться Мікаела. Всі основні події відбуваються за один напружений вихідний у шикарному особняку родини Келл на пляжі. Цей будинок сповнений багатства, грошей і пліток, але приховує багато таємниць. Здається, всім керує чоловік Мікаели, мільярдер Пітер Келл, який виглядає як майстер інтриг. Але згодом виявляється, що справжній інтриган – це не він. Це гостре, ****уальне і смішне кіно, яке досліджує жінок, владу та різні соціальні шари. ,,( с)
****уальне і смішне - о, як!

Дякую. Але я дивилася його фільмографію перед тим, як запитатиі (англ.) на сайті Internet Movie Databas⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Кіно
2005: The Sisterhood Of The Traveling Pants — Костас2006: The Guardian — Ник Зингаро2008: The Sisterhood Of The Traveling Pants 2 — Костас2008: InSearchOf — Джек2011: J. Edgar — Агент Джонс2012: Random Encounters — Кевин2013: Blood Relative — УэйдТелебачення
2006: Sleeper Cell (Джейсон) — 4 епізоди2007: CSI: NY (Кевин Мюррей) — 1 епізод2007: ER (Брайан Моретти) — 3 епізоди2008: Swingtown (Даг Стівенс) — 13 епізодів2008—2009: Greek (Макс Тайлер) — 14 епізодів2009: Grey’s Anatomy (2009) — 1 епізод2009: The Closer (Сэм Лінскі) — 1 епізод2009—2010: Melrose Place (Джона Міллер) — 18 епізодів2010: Medium (Ліам МакМанус) — 1 епізод2010: Castle (Еван Мерфи) — 1 эпизод2011: Happy Endings (Джон) — 1 епізод2011: The Bold & The Beautiful (Форрестер Крішонс) — 1епізод2011—2012: The Mentalist (Лютер Вейнрайт)2012: House Of Lies (Вес Спенсер) — 3 епізоди2012: Доктор Емілі Оуенс2014: Штучний інтелект2017: Chloe Does Lucifer (Мак Слейтер)
Так нічого і не пригадала 
Аннотація подобається, подивлюсяхто небудь вже дивився новенький серіал
,,Сирени,,

)
В першу секунду аж не второпалаДевон їде на розкішний острів
Бо для мене зараз Девон - це графство в Англії
Мене б зразу згризли комарі. Якщо буду замотана , намазана, побризкана - то хоч за лоба вкусять. Намазаного комар'їною отрутою. ?В першу секунду аж не второпалаБо для мене зараз Девон - це графство в Англії
Неймовірно красиве.
![]()
Здається, там про спадщину і стару леді ( чи стару каргу), щось дуже життєве. ?Аннотація подобається, подивлюся
А зараз я дивлюся коротенький міні-серіал на 3 серії по Агаті Крісті, теж новий. (Треба ж таке, по Крісті все ще знімають і знімають!)
"У напрямку до нуля" – екранізація роману «Година нуль». Картинка красива. До моменту, кого ж вбили, ще не дійшла![]()
Значить, ти дуже смачна!Мене б зразу згризли комарі. Якщо буду замотана , намазана, побризкана - то хоч за лоба вкусять. Намазаного комар'їною отрутою. ?

От все ти знаєш!Здається, там про спадщину і стару леді ( чи стару каргу), щось дуже життєве. ?
Дійсно, стара карга в наявності. Мені самій дуже захотілося її тогось
(вміють же деякі люди так усіх проти себе налаштувати
)Дожили. Вже кіз у машинах возятьСьогодні повертаюся до дому, по рулежке для машинок поряд з під'їздом їде машинка, і машинці чоловік та жіночка спреді, а позаду, пхаючись бошками у вікна дві кози! Чи козла![]()

Не хочуть кози бити копитоньки по асфальтуДожили. Вже кіз у машинах возять![]()

Купили мабуть ))Сьогодні повертаюся до дому, по рулежке для машинок поряд з під'їздом їде машинка, і машинці чоловік та жіночка спреді, а позаду, пхаючись бошками у вікна дві кози! Чи козла![]()
МабутьКупили мабуть ))
У кіз був такий зацікавлений вигляд
Можете лайкнути цей вірш, щоб підтримати автора?
Вперше на машині покаталися, та ще й у місті побувалиМабутьУ кіз був такий зацікавлений вигляд
![]()