Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Щось ми з вами давно не спілкувалися. Так і зовсім загубитися можна. Треба ввести якусь традицію. Які будуть пропозиції?
Пропозиції писати всім! :ги:

(Ох, Римма б цей пост прочитала, ох би вона зараз видала :-) )

Доброго ранку! Добра до сніданку:кава:

492610557_1248798650579409_6021581713005782264_n.webp

Які будуть пропозиції?
Пропозиції писати всім! :ги:

(Ох, Римма б цей пост прочитала, ох би вона зараз видала :-) )
Всі бажають смачного в обід! Навіть Свирид!:їжа: :D

ЗІ: У неї словесне нетримання прогресує?

Якщо кому цікаво, є 6 сезон Рокко Ск'явоне :)(італійський детектів)

А ще подивилася ось це
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Починається як чергова історія про охорону президента, але вже у першої серії випливає один цікавий нюанс :)

Наша бухгалтерка робить. Я думала, що гердани носити можна лише на свята, а просто на роботу воно не те. А виявилося, що дуже гармонійний вигляд має, я б носила і просто так. Можливо, колись візьмуся сплести.
Червоний браслетик - то мій :-)

IMG_20250516_112313~3.jpg

Останнє редагування:
Наша бухгалтера робить. Я думала, що гердани носити можна лише на свята, а просто на роботу воно не те. А виявилося, що дуже гармонійний вигляд має, я б носила і просто так. Можливо, колись візьмуся сплести.
Червоний браслетик - то мій :-)

IMG_20250516_112313~3.webp
Майстриня ваша бухгалтерка! :клас: І браслетик :клас:
Я плести не вмію. Дитина вміє:)

Останнє редагування:
Кому з котів? :) І як ти взагалі здогадалася, що треба допомогти? Як :кіт: зараз почувається?
Генрі. Він старенький. Зуб шатався та заважав йому їсти. Погано було то, що це був самій задній зуб. Важко дістатися. Але тепер все норм. Їсть добре:їжа:

Починається як чергова історія про охорону президента, але вже у першої серії випливає один цікавий нюанс :)
Почитала анотацію.. "Коли охоронець виявляє президента вбитим у власному кабінеті...". Давненько президентів в Америці не вбивали! Аж з 1963 року. Замах на Трампа минулого року.. Одразу свіженький серіал випустили.. Хм, хм! Ніфігасе натяки :)

Почала дивитися "Спіймати Кайдаша". Давно збиралася. А зараз ще й приятелька порадила.

Назад
Зверху Знизу