Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Класно вийшло. Ти взагалі добре на відео знаєшся.Сходіть у ВП, там сюрприз![]()
До Ютубу додала?
Дякую. Шкода, що переглядів не дуже багато. Але це очікувано, відео дивляться менше, та й музичні смаки різні.Класно вийшло. Ти взагалі добре на відео знаєшся.![]()
Додам. Можливо ще дещо підправлю.До Ютубу додала?
Поясні мені, пліз, смисл того віршика про дрова. До чого там поліна до церкви чи куполів(навіть якщо вони на спині)? Я не второпала взагаліДодам.
Тату )Поясні мені, пліз, смисл того віршика про дрова. До чого там поліна до церкви чи куполів(навіть якщо вони на спині)? Я не второпала взагалі
Тату куполів? Він сидів? Чи тату дров щось значать? Зрозуміліше не сталоТату )

Та ну, а як же "наколи мне, кольщик"?Я якось звикла що тату "б'ють"
Ну так, хтось таке співавТа ну, а як же "наколи мне, кольщик"?
)
Так, а після цього весь інет подурів на цьому кольщику. Купа мемів було і варіаційНу так, хтось таке співав)
Мабуть мимо пройшлоТак, а після цього весь інет подурів на цьому кольщику. Купа мемів було і варіацій

Це в сучасному світі. Колись тату звалося наколкою, і його кололи )) Може й били, але якщо шансон співає "наколі", то кому краще знати, як не йомуЯ якось звикла що тату "б'ють"

Не знаю як інопланетяни, а Буркіна-Фасо — можуть.Прочитала новину, що ****а може розмістити ядерну зброю в космосі, і от думаю : а не втрутяться після цього інопланетяни?
Ф'ям, я не жартувалаПрочитала новину, що ****а може розмістити ядерну зброю в космосі, і от думаю : а не втрутяться після цього інопланетяни? Все-таки Земля - наша, а Космос - і їхній теж. Хоча вони поблизу нас не мешкають, так що воно їм не зашкодить. А там хз.

Дуже цікаво, можеш навіть не сміятисяФ'ям, їм морозиво. Подумала, що тобі буде цікаво про це дізнатися
Поливаю малиновим соком, густим, власного виробництва, з власної малини

(з емоцією плюс, не мінус, тобто скоріш з захопленням
)

Ну гараздФ'ям, я не жартувала
Але виглядає саме як жарт. Треба ж було якесь іпсо вигадати до дня космонавтики, ось і вигадали.. Куди там рашці до космосу, ця галузь у них занедбана.А як щодо пива попити у мінус 25, на вулиці? Я пив)))Дуже цікаво, можеш навіть не сміятися
Я, правда, завжди дивуюся людям, які можуть їсти морозиво в холодищу(з емоцією плюс, не мінус, тобто скоріш з захопленням
)
Зараз так зимно.. Підігрілася смачним солодким вином, а зараз, мабуть, підігріюсь чайом з печивом![]()
![]()
![]()
Свирид Опанасович, який сенс вживати слово: сенс?О, хайку! Це ж як маленька поетична закуска — смачно і швидко! Три рядки, а сенс, як завжди, глибокий.