Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
:угу:
Але ж я не дуже уважна, казала вже :) Можу щось запросто пропустити повз вух :)
За протоколом не можна відчиняти двері в кабіну.
А те, що помічниця хотіла йому завадити це зробити, а він її ще й побив - це окрема історія.

Доброго ранку! Нехай буде добро:кава:

486842633_9635777199814985_7068767279090577504_n.webp

Які котоугодні господарі :любов: Спеціально таку люстру підвісили, щоб котику було зручно за неї чіплятися :)

Цей вірш буде зрозумілий тим, хто не дуже в курсі про реінкарнації ?

пробралася колишня теща
в реінкарнацію петра
вже ж рідній матері не скаже
ви уїжджаєте коли

Або може настирна теща. Але тоді можна подумати, що це зараз вона теща.

За протоколом не можна відчиняти двері в кабіну.
А допустити, щоб терористи вбили одного за іншим заручників можна?
А те, що помічниця хотіла йому завадити це зробити, а він її ще й побив - це окрема історія.
Ну давай далі пролонгуємо сюжет, в якому пілот сказав терористам "Та вбивайте стюардесу, мені головне протокол не порушити". Що далі? Вбили півсалону пасажирів, поки літак долетить до Лондона. Або й усіх 150 чи скільки там їх. За це пілота не судитимуть, так? :rolleyes: Головне захистити протокол, а не людей. Я ж чого питаю - який же протокол в разі захвату літака, а не просто протокол звичайного польоту. Не тобі питання, а риторичне :)

Дивлюся 4 серію. Стала підозрювати, що це не справжні терористи, а спеціальне тренування - відпрацьовування сценарію захвата.

Цей вірш буде зрозумілий тим, хто не дуже в курсі про реінкарнації ?

пробралася колишня теща
в реінкарнацію петра
вже ж рідній матері не скаже
ви уїжджаєте коли

Або може настирна теща. Але тоді можна подумати, що це зараз вона теща.
Він не зрозумілий навіть тим, хто в курсі про реінкарнацію :) Куди саме вона пробралася - в його сім'ю, тобто реінкарнувалася як його мати?

Лена, тобто тобі в принципі зрозумілий механізм реінкарнації тещі в Петра? :) Тобто Петро зараз не Петро, а його колишня теща. Кому ж він тепер скаже/не скаже "ви уїжджаєте коли", якщо тепер цієї жінки в принципі не існує? :)

Лена, тобто тобі в принципі зрозумілий механізм реінкарнації тещі в Петра? :) Тобто Петро зараз не Петро, а його колишня теща. Кому ж він тепер скаже/не скаже "ви уїжджаєте коли", якщо тепер цієї жінки в принципі не існує? :)
Скаже\не скаже він тому, що в нього вселилося. Але це вже не про реінкарнацію здається:D А про екзорцізм :піп:

в петра вселився привід тещі :D

А допустити, щоб терористи вбили одного за іншим заручників можна?
А допустити, щоб терористи захопили управління і скерували літак в столицю, щоб він вибухнув? Звідки знати для чого їм літак?
Приводити контраргументи можна скільки завгодно, але є протокол, якого слід дотримуватися. Власні емоції та припущення не привід для його порушення, він для того і існує, щоб було чим керуватися в таких ситуаціях.

Я ж чого питаю - який же протокол в разі захвату літака,
Протокол дій у випадку захоплення літака.

Ну давай далі пролонгуємо сюжет, в якому пілот сказав терористам "Та вбивайте стюардесу, мені головне протокол не порушити". Що далі?
А далі наступні терористи розумітимуть, що не варто розраховувати таким чином захопити літак і летіти куди їх захочеться. А от якщо всі знатимуть, що можна шантажувати пілотів, то це відкритий шлях.

Ні, я мала на увазі, що в Петра нове життя (реінкарнація), і в цьому житті теща Петра вже його мати. А що - не можна це називати пробралася в реінкарнацію?
Ні, він же теж померлий в минулому житті.

Коротше, вірш незрозумілий :-)

Ні, я мала на увазі, що в Петра нове життя (реінкарнація), і в цьому житті теща Петра вже його мати. А що - не можна це називати пробралася в реінкарнацію?
Можна назвати :угу:. І да, так воно взагалі-то і відбувається :ги: Колишні вороги реінкарнуються як члени сім'ї :угу:

Але у мене перша думка була, що теща реінкарнувалася в самого Петра :)

Назад
Зверху Знизу