Статус: Онлайн
Повідом.: 3901
Повідом.: 3901
Ось так має виглядати ваш Гнат:
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я його взяла, бо погано уявляю Галю з зеленим волоссям. Треба було більш сучасне дівчаче ім'я.Ще й ім'я Леся
О, це було б добре, особливо поряд з її зеленим волоссям. Що мене бентежить - що це зачіска з 80-х.Ірокез?
Почухав 
То й добре, бо як раз дивно виглядатиме, а тобі ж того й требаЩо мене бентежить - що це зачіска з 80-х.
Та я не про саму зачіску, а що вірш ніби не сучаснийТо й добре, бо як раз дивно виглядатиме, а тобі ж того й треба
Може люди і не пам'ятають що воно таке - ірокез ))
панчохи!а гнат ботфорти підтягнув![]()
Думала про панчохи, але це більший натяк на трансвенститів, тобто жіночий одяг. А ця тема набридла. А тут просто чоловік в ботфортах. По суті ці чоботи починалися з мисливців ))панчохи!
Хотіла ще запропонувати "поправив макіяж",але тепер не буду )Думала про панчохи, але це більший натяк на трансвенститів, тобто жіночий одяг. А ця тема набридла. А тут просто чоловік в ботфортах. По суті ці чоботи починалися з мисливців ))
Панчохи мені якось мілко.
А може й хай, що зчитується, що Гнат погрожує арбалетом тим, хто оглядається? Бо що вони мають дивний вигляд все одно ж зрозуміло.панчохи!
Просто не хочуть витрачати зайвий час на невідомі ролики.теж помітив
є такий ефект шо зараз не вміють мислити, тому більше хвилини не витримують
Даже дивний коментар, мов темою помилилися. ?що вас так розносить по жіночій істериці?
не треба такими
краще бути цільною
Лайкніть, будь ласка, шорц на ютуб, хто може. Хочу побачити чи буде просуватися.

Мені ірокез найкраще, якщо вкладати саме той зміст, який ти планувала на початку. До речі, ірокез же не просто зачіска 80-х, це атрибут панк-культури. От тут я вже не в темі, чи є зараз панки, чи десь поділися? Не в курсі. В будь-якому випадку в мене ірокез асоціюється в першу тему з епатажем, а не з модою.А може й хай, що зчитується, що Гнат погрожує арбалетом тим, хто оглядається? Бо що вони мають дивний вигляд все одно ж зрозуміло.
Чи ботфорти/панчохи краще?
А якщо краще, то чи програють вони ірокезу?
Правильно, всі знають, що Ірина у нас по неврозах (жарт, якщо шоЯкщо вже Іронії закидать про жіночу істерику , то аж смішно.
)