Статус: Офлайн
Повідом.: 8949
Повідом.: 8949
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Паша, це добре, що ти пам'ятаєш, що тут спілкуються українською. А що я видаляю пости рос пам'ятаєш?доброй бодрой ночи
несколько часов тому вразумлял: а ничего шо такие люди наши жизни спасают7
🙏
Подивилася астрологів, почитала, подивилася сама на карту затемнення. Нічого жахливого не бачу. Навпаки, є купа добрих аспектів. А з поганих - один напівпоганий.Ф'ям, а що там із сонячним затемненням 29-го березня? Одна мені розповідала, що там так стають планети, що це дуже погано, і чи раз на 100 років таке буває, чи щось таке.
Мені взагалі більше аудіо подобається. І, головне, ніякої морокиА щоб оце придумати - як оздобити пісні? Може у вас є ідеї? Може знаєте якісь ресурси? Бо до кожної робити анімацію - це багато часу забирає.
Це добре як фон, а просто сидіти і дивитися на літери, що біжать - не дуже цікаво.Мені взагалі більше аудіо подобається. І, головне, ніякої мороки![]()
Закинула Корову Сіра на ютуб
Оце подумала, що буду робити пісні і туди кидати.
На Ютубі значно якісніше чомусь (ніж на форумі) - і звук ліпше, і відео чіткіше.Тільки не зрозуміла чому неякісне.
А в мене і там неякіснеНа Ютубі значно якісніше чомусь - і звук ліпше, і відео чіткіше.