Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Займаюся своїми справами, на ноуті фоном якесь відео про манулів. Розповідають про їх котяче буття. Таки собі інтроверти тваринного світу. Але це не все! Виявилося, що вони не нявкають і не мурчать, а "бурчать і шиплять, як кіт, що перегрівся в лазні" (с)! :eek:
Хто-небудь знає як шипить кіт, що перегрівся в лазні? Де є лазні для котів?:D

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Судячи з усього, дуже непогано вони себе почувають у лазні і зовсім не перегріваються :ги: :качка:

Є трохи. Але ж котик не винен.

1740922986652.webp

Кізяк - це паливо, не варто розкидатись, а от дулю скрутити треба (й не одну).

Горячий кізяк, тільки з дупки. 😊
Якщо такі бувають.
Це старовинний рецепт, пані Ірина - "Візьміть гарячих кізяків та покладіть хамів в них пиками. Тримати до повного запікання корости. Поки лежать секти батогами поки шкіра не злізе"

Буду скаржитися (попереджаю тих, кому скарги нецікаво).

ФБ змінив колір іконки месенджера! 😡 І мене це так дратує! Я взагалі з тих невдалих перемовин страшенно роздратована, а воно просто одне до одного - додаються речі, які настрій не поліпшують: інет зламався, сусіди знову волають дурними голосами, квартиранти не знаходяться, чекала на брата, а він не їде, вчора виявила проблему на яснах, тріснуло скло на телефоні (не пам'ятаю коли, вчора зранку побачила), ну і загалом здоров'я - то окрема історія. На роботі сьогодні директорці не сподобалася моя інсталяція, і перероблена в канаві теж не сподобалася, то довелося втретє переробляти. Вони мені і самій не дуже подобалися, але мені нема з чого їх робити і фотошопу нема, а треба було терміново, тож я вже так психувала, що навіть нагрубила співробітниці ні за що.
І от тепер ще ця іконка! Вона була фіолетова. Я реагую на колір. Я до нього звикла. А тепер вона синя! І наскільки я пам'ятаю, відмовитися від цього додатку тепер неможливо, бо якщо хочеш прочитати повідомлення в ФБ, то воно його не відкриває, а просить установити месенджер. Принаймні так було, коли я раніше колись намагалася його позбутися.
Поки що сховала іконку, а на її місце поставила іконку канви - вона блакитно-фіолетова, трохи нагадує попередню.
Гадаю, що вже настав час для позитивної смуги, бо я за себе не відповідаю :-)

Буду скаржитися (попереджаю тих, кому скарги нецікаво).

страшенно роздратована,
Мене сьогодні та вчора вишибли з ладу таки дрібниці, ну яки взагалі дрібниці. Ну от просто до серцебиття:(

А я купила морозиво. Не те щоб воно вирішило проблеми, але на той час, поки я його їла, допомогло :-)

Назад
Зверху Знизу