Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Який варіант краще? Вірш зрозумілий?

натрапив якось у тумані
на стадо диких їжаків
заледве втік і де конячка
питання вже не постає

4. не сумніваюсь ні на мить
Все зрозуміло. Мені перший :клас:

Пам'ятаю, ти дивилася "Справжню кров" про вампирчиків :зуби:. А я, уявляєш, читати - читала, а дивитися чомусь покинула після пари серій. Шкодую і хочу повернутися, надолужити :-)
Той випадок коли кіно ліпше книги

натрапив якось у тумані
на стадо диких їжаків
питання вже не постає

Перший двояко читається. Я спершу трактувала, що так злякався, що вже пофіг де конячка. А другий читається однозначно. Хоча перший стилістично трохи красивіший

Перший двояко читається. Я спершу трактувала, що так злякався, що вже пофіг де конячка. А другий читається однозначно. Хоча перший стилістично трохи красивіший
Я тому і зробила ще один варіант. Повністю з тобою згодна. І тепер ділема :( Ну хай полежить.

натрапив якось у тумані
на стадо диких їжаків
питання вже не постає

А мені чомусь прийшло: 4. я вже не буду і шукать (злякався, що вже пофіг де конячка, як каже Сонний Равлик)
Знаю, правильніше "шукати", але така форма теж зустрічається в літературі.

...для тих, мабуть (як я, наприклад), кому шкода швидко розлучатися з героями і хочеться подивитися на них хоча б 150 серій :-)
Перегляньте серіал «Твин Пикс» (Twin Peaks) Д. Лінча. Псіходелічний детектив :eek:. Фільм не раджу - не цікавий :(.

Натрапила на підбірку
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Перегляньте серіал «Твин Пикс» (Twin Peaks) Д. Лінча.
Переглядала десь рік тому. :угу: Само собою, вперше колись дивилася, коли він тільки вийшов і показували по TV. Ох, як же мені подобається заставка! :любов: І музика, і відеоряд..

Гори, ліс, водоспад.. Табличка з назвою містечка. Одразу думається: скільки ж там ще нерозгаданих таємниць :)

Пікс.webp

Останнє редагування:
Переглядала десь рік тому. :угу: Само собою, вперше колись дивилася, коли він тільки вийшов і показували по TV. Ох, як же мені подобається заставка! :любов: І музика, і відеоряд..
Я теж захоплювалась ним у 90-х, але так до фіналу і не дійшла (вже не пам'ятаю чому).
А зараз по TV на ТЕТ йде "Ненсі Дрю" (містичний детектив), одну велику тайну вже відкрито.

Гори, ліс, водоспад.. Табличка з назвою містечка. Одразу думається: скільки ж там ще нерозгаданих таємниць :)

Пікс.webp
Хто був той карлік? І хто вбивця? Батько? Я досі якось не второпала. Правда, дивилася дуже давно. І книга в мене є. 😁

А у мене читається :)
Абсолютно однаковий смисл що у першому варіанті, що у другому, тільки перший красиво звучить :)
Треба когось спитати, щоб другий варіант йому не показувати. Бо людина якщо підряд прочитає, не зупинившись після першогт, то точно правильно зрозуміє.

Хто був той карлік? І хто вбивця? Батько? Я досі якось не второпала. Правда, дивилася дуже давно. І книга в мене є. 😁
Він тоді ( в 90-х) закінчився незрозуміло. Але потім ( років 10 назад) я читала, що знімають продовження.

Ні, з серіалу це було ніяк не зрозуміти. :)
Книга! Офігенно. Що, прям паперова?! :любов: Я б почитала :)

Він тоді ( в 90-х) закінчився незрозуміло. Але потім ( років 10 назад) я читала, що знімають продовження.
Зняли продовження, показали. Я особисто не дивилася і не хочеться. Актори вже не торт, і атмосфера не та :)

З Вікі:
Серіал уперше вийшов в ефір у США на каналі ABC. Його транслювали з 8 квітня 1990 року до 10 червня 1991 року. Деякі серії створили особисто Лінч та Фрост, проте більшість епізодів знімали запрошені режисери. Співпродюсером серіалу виступила компанія Аарона Спелінга, дистрибуцією займалася компанія Worldvision Enterprises. Серіал містить 30 серій, поділених на два сезони 1990-1991 рр. (8 та 22), та 18 серій, що вийшли 2017-го року.

В Україні прем'єра відбулась 3 жовтня 2000 року на каналі «1+1»

6 жовтня 2014 року телеканал Showtime анонсував повернення серіалу у 2016 році, розмістивши кліп на своєму офіційному сайті.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Третій сезон складається з 9 серій, сценарій для яких знов написали Девид Лінч і Марк Фрост. Режисером нового проєкту знову виступив Лінч. Участь взяла низка акторів з попередніх сезонів, зокрема Кайл Маклаклен, Шеріл Лі та Дана Ешбрук. Продюсери серіалу намагалися повернути якомога більше акторів з оригінального складу.

Назад
Зверху Знизу