Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Іра, подумай до чого це може привести,Відшукала у Рифморубці свій вірш гекзаметром, щоб показати Марії, та зависла там читати. Прикольно все ж таки було віршами спілкуватися!
Колись спробуємо флешмоб з гекзаметром![]()
Це в якийсь книзі так хлопець розмовляв після того, як на уроці вивчали гекзаметр.Іра, подумай до чого це може привести,
от же розмір цій підступний та ліпне як завжди,
потім прийдеш у крамницю за хлібом та скажеш
дайте батон, той що білий та м'який як грецька туника
![]()
Нате, будь ласка! Дуже приємно мені, що я зранку продам вам батона.дайте батон, той що білий та м'який як грецька туника
Гірше, зробив це Гомер з його грецьким писанням,Це вас Йода покусав?
Ми тепер візьмем гекзаметр собі за основу,Гірше, зробив це Гомер з його грецьким писанням,
той що народ обізвав гекзаметром в запалі
![]()
сторінками книжок шелестіти"The Uncivilised Cat" (1930) художниця Agnes Miller Parker.
(про збій в "сторінками" знаю)
І що в результаті вийшло?чи пекти, чи смажити чи мене погнати у магазин
Тефтельки з курячого фаршу , з додаванням рису, тушковані у моркві, з цибулею, часником і томатом. Мура контролювала. І дивувалася, що її хазяйка таке понакрутила. А не традіційно курка( стегна або гомілки) у рукаві, а сама у телефоні. Чесно. 😊І що в результаті вийшло?![]()
Нічосе! Мммм!Тефтельки з курячого фаршу , з додаванням рису, тушковані у моркві, з цибулею, часником і томатом. Мура контролювала. І дивувалася, що її хазяйка таке понакрутила. А не традіційно курка( стегна або гомілки) у рукаві, а сама у телефоні. Чесно. 😊
Думаю, таких реальних історій немало, життя зараз такеОнлайн-зірка виявилась інфоциганкою, все було оманом
Дивлюся зараз "Велика маленька брехня". Ти напевне дивиласясеріал
Та отож. Подивлюся краще ,,Справжній детектив. Країна ночі,, 4 сезон з Джуді Фостер. Аляска, північна ніч, сніг, крига і детектив. 😊Думаю, таких реальних історій немало, життя зараз таке![]()
Ні, не дивилася. 😊Дивлюся зараз "Велика маленька брехня". Ти напевне дивилася
Перший раз таке бачу, щоб детектив, але не зрозуміло, хто ж вбитий.Зазвичай що-що, а це ясно з перших кадрів
Цікаво, хоча б в останній серії скажуть, хто вбитий?