Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Доброго ранку! Ми з добром :кава:

473108971_1167607834736238_1830173976434454037_n.webp

Стала свідком сварки двох тіток у маршрутці. В хід спочатку пішли сраки та інші частини нижче пояса. Потім почалася культурна імпровізація - Що ти до мене причіпилася як п'яний до радіо? - На себе подивися, сама-то яка? - Я? Я - красива! :D

Стала свідком сварки двох тіток у маршрутці. В хід спочатку пішли сраки та інші частини нижче пояса. Потім почалася культурна імпровізація - Що ти до мене причіпилася як п'яний до радіо? - На себе подивися, сама-то яка? - Я? Я - красива! :D
За допомогою гострого слова і сраки можна досягти більшого, ніж за допопомою лише тільки сраки

Побачила в якомусь котячому тг-каналі. Була дуже здивована, побачивши все таке знайоме :)

IMG_20250123_094343_691.jpg

Хм... Взагалі-то Ірина означає "мирна", а тут Іра - гнів :)

Screenshot_20250124-143403.webp

Хм... Взагалі-то Ірина означає "мирна", а тут Іра - гнів :)
Одне іншому не заважає :)

А ти взагалі якому зверненню до себе віддаєш перевагу? Інакше кажучи, ти мирна ти гнівна? :)

Ще можна вар'ювати. Якщо співбесідник бажає мирного врегулювання, нехай називає тебе Ірина, а якщо хоче викликати гнів, тоді Іра :-)

Десь сьогодні бачила жарт на цю тему, щось типу: "ну давай, покажи який ти незалежний і вільний - коли поруч хтось солодко позіхає" :-)

Останнє редагування:
якби у всесвіті сьогодні
за нами хтось спостерігав
напевно бачив динозаврів
залежно як далеко був
якби у всесвіті сьогодні
за нами хтось спостерігав
він рахував би динозаврів
і гав
:-)

Колись читав цікаву гіпотезу, про "вікно цивілізації", згідно якої знайти позаземний розум практично неможливо.
В основі гіпотези припущення, що кожна цивілізація має кінцевий термін життя. Кілька десятків тисячоріч, скажімо. В такому випадку контакт стає неможливим практично: навіть якщо хтось вас побачить/почує, поки летітимуть до вас - ваша цивілізація вже зникне. Приблизно так.

Назад
Зверху Знизу