Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Зараз відеоблогер порекомендував фільм *****. Назва страшна, а фільм типу цікавий.
Почитала про нього. Практично театральна постанова, одна кімната, 4 дійові особи, безкомпромісна розмовна "техаська ***** бензопилою" :-) Ти подивишся(-лася)?

Доброго ранку! Добрих рішень :кава:

473592565_1167618798068475_6189429037137382588_n.webp

Почитала про нього. Практично театральна постанова, одна кімната, 4 дійові особи, безкомпромісна розмовна "техаська ***** бензопилою" :-) Ти подивишся(-лася)?
Подивлюся, принаймні спробую. Я так зрозуміла, що там не ***** в основі, а взаємини, психологія.

Я нещодавно мабуть щось схоже дивилася...

,, Татко,, чи ,,Папуля,, .Шон Пен грає та Дакота Джонсон. Він балакучий таксіст, колись був мачо, зараз ,,папуля,,, вона пасажирка. Застрягли у пробці. Весь фільм у салоні таксі. Вони розмовляли. Як кажуть, відкрили душу один одному. З безоднями. 😊

Зараз відеоблогер порекомендував фільм *****. Назва страшна, а фільм типу цікавий.
Подивилася. Тобто половину послухала, поки варила галушки :-)
Так, не про різанину. Про людські взаємини, про те, як розпочинаються конфлікти. Зрозуміло, чому його той діалогер рекомендував.

Допис вночі трапився на ФБ, нажаль, тепер не відшукаю, хто написав. (десь в астрологічних групах). Автор звернув увагу на те, що під час інаугурації Трапма теж стався знаковий випадок, типу як ото двері зачинилися перед Овочем, солдат впав біля Пороха, посвідчення президента впало у Зелі. (щодо Зелі не пам'ятаю такого).
У Трампа - не ввімкнулася музика, коли треба було співати гімн "Бьютіфул Америка". І співачці довелося співати а-капелла.

Це дивовижно. Ці люди огорнули старлінками усю Землю, ці люди запускають шаттли у космос, і вони не змогли вчасно ввімкнути музику співачці! :незрозумію:

Доброго ранку!
Може, когось зацікавить, щоб трохи відволіктися від сьогодення:
Серіал ,,Портрет вбивці,, 2 сезони, Канада. Монреаль.
Портрет - це фоторобот, який допомагає складати свідкам та потерпілим художниця - криміналіст.
По -перше - Монреаль кримінальне місто ( я в шоці) 😊
По-друге - команда слідчих разнобарвна - художниця з біполяркой. Шефіня- в інвалідному креслі, в неї ламкі кістки. Айтішниця - здоровена бабенція, зі своїми тарганами, але профі. Слідчий - під 70 рочків але рубиться битою по мафіозним злочинцям і каже, що так і було. Ну і ще хлопчик-араб, тоже непростий.
Мільярдери як колишні чоловіки, куди ж без них.
Працює відділ у колишному морзі. Інтерьєр жах нагоняє.

Включила першу серію і отямилась через два дні...
Третій сезон не знайшла....😊

Доброго ранку!
Може, когось зацікавить, щоб трохи відволіктися від сьогодення:
Портрет - це фоторобот, який допомагає складати свідкам та потерпілим художниця - криміналіст.
По -перше - Монреаль кримінальне місто ( я в шоці) 😊
По-друге - команда слідчих разнобарвна - художниця з біполяркой. Шефіня- в інвалідному креслі, в неї ламкі кістки. Айтішниця - здоровена бабенція, зі своїми тарганами, але профі. Слідчий - під 70 рочків але рубиться битою по мафіозним злочинцям і каже, що так і було. Ну і ще хлопчик-араб, тоже непростий.
Мільярдери як колишні чоловіки, куди ж без них.
Працює відділ у колишному морзі. Інтерьєр жах нагоняє.

Третій сезон не знайшла....😊
Дивилася:) Але не пам'ятаю скільки сезонів

:клас:
Ти теж любиш чергувати фільмі "сю-сю", як їх охарактеризувала Лена, з суворими детективами, а не весь час дивитися один жанр? :)
А те фентезі, "Смарагдове місто", вдалося витримати до кінця? :)

А те фентезі, "Смарагдове місто", вдалося витримати до кінця? :)
Так, додивилася. 😊
В мене був казковий відбір, ще один серіал про смарагдове місто.
Старенький, з актрисою Зої Дюшанель ( це рідна сестра актриси -головної героїні з серіалу ,,Кістки,,, , Емілі Дюшанель) .
,, Слідуйте поновою по доріжці з жовтої цегли ... «Зачароване королівство» (альтернативна назва «Залізна людина») - фентезійний, пригодницький серіал в стилі вестерна, що ,,перевертає,, книгу «Про чарівника казкової країни Оз» .
Співробітниця забігайлівки Діджі, головна героїня міні-серіалу, - студентка з незвичайними вміннями. Все почалося, коли в одному з сновидінь, Діджі побачила красиву незнайомку з лавандовими очима, що передрікає потужну бурю і початок дивовижних пригод.,,(с)
Більш казковий, мені сподовався. 😁

Зої Дюшанель ( це рідна сестра актриси -головної героїні з серіалу ,,Кістки,,, , Емілі Дюшанель) .
О, цих двох знаю. "Кістки" дуже подобалися аж до останніх сезонів, коли там почався якийсь несерйозний капець :-) і довелося покинути.

Зої Дешанель дещо виразніше зовні за сестру.
Гіфки з нею раніше часто використовувала Вікуся в своїх постах в якості реакцій :-)

tumblr_lsflv5P8jV1qbovjh.gif

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу