Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Лена, ти тепер у зв'язку з кравецькими справами тимчасово загублена для серіалів? :)
Як згадаю про твої вправи на підлозі, одразу уявляю собі таку чашку:

__.webp

Лена, ти тепер у зв'язку з кравецькими справами тимчасово загублена для серіалів? :)
Як згадаю про твої вправи на підлозі, одразу уявляю собі таку чашку:

__.webp
Чого загублена, ось подивилася:)
Якщо цікаво - є дуже симпатичний детективний серіал ВВС "Людвиг", поки 1 сезон, другий обіцяють осінню :)

До речі, жарт "немасил" вигадали ще у 2023 році. А митець Інна Болеховська з І-Ф, яка займається принтом на чашках, 6 днів тому виготовила отаку і запостила у собі на сторінці, звідти перепостили 2 тисячі людей :)

Вона дуже здивувалася такій популярності і додала ще такий жарт, на реальній пачці ліків :-)

.webp

:угу: Ну я ж так і зрозуміла.. Людвига подивилася, і на цьому поки все! :увага: (аж поки спідниця-брюки не пошиється :) )
Та вже все, там саме складне було все впихнути на тканину:D
Перед сном дивилася, вчора останню серію:)
Зараз буду пробувати ДНК ( Франція, Данія)

Дивовижний спів.
Але як її потім всі лапають, це обурливо.
(Тепер ви точно подивитися :-) )
123https://www.facebook.com/share/v/153pnkfojv/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v

Дивовижний спів.
Але як її потім всі лапають, це обурливо.
(Тепер ви точно подивитися :-) )
123https://www.facebook.com/share/v/153pnkfojv/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v
Перше враження: неймовірний спів!

Але там в коментах розчарували..

Олена Ніколюк
"А що неймовірного, якщо це запис оригіналу грає? В мене в телефоні ця пісня, я кожну її секунду знаю. Дівчинка може і співає щось там, але те, що ми чуємо у відео, не є співом цієї дівчинки".

Думаю, що це правда, я теж добре знаю, як звучить ця пісня, тож сильно здивувалася спочатку: "невже можна так точно відтворити?" :незрозумію:

Зараз буду пробувати ДНК
:клас:

Дивлюся 3-й сезон Сотні. Побачила знайому пику :ги: пішла шукати, хто ж це такий :)
Пам'ятаєш, звідки це? :-) Папуги, вітрила, йо-хо-хо і пляшка рому :-)

78898-clip-418kb-1024x640.jpg

Ти можеш сама порівняти. Саме це виконання, без найменших відмінностей, ну хоч трохи б інший голос чи якісь огріхи, зважуючи на живий спів. Але ні, усе точнісінько так само.

Перше враження: неймовірний спів!

Але там в коментах розчарували..

Олена Ніколюк
"А що неймовірного, якщо це запис оригіналу грає? В мене в телефоні ця пісня, я кожну її секунду знаю. Дівчинка може і співає щось там, але те, що ми чуємо у відео, не є співом цієї дівчинки".

Думаю, що це правда, я теж добре знаю, як звучить ця пісня, тож сильно здивувалася спочатку: "невже можна так точно відтворити?" :незрозумію:
Так, голос дорослої жінки, я теж здивувалася спочатку. А там же дівчата нахилялися до неї, слухали. Хоча мабуть коли музика гучно, то не розібрати.

Ти можеш сама порівняти. Саме це виконання, без найменших відмінностей, ну хоч трохи б інший голос чи якісь огріхи, зважуючи на живий спів. Але ні, усе точнісінько так само.

Повірю, перевіряти не буду. Бо то ж треба кожну секунду порівнювати. Я вже навіть мелодію не пам'ятаю, не те що спів :-)

Читала щойно суперечку в коментах про парк-сад Шевченка. Ну, то я давно знаю, що харків'яни називають "Сад", а приїжджі - парк. Але ось цікава думка, що це парк, який носить назва "Сад ім. Т. Шевчена".
Бо по муті таки парк. У саду - садові дерева. Або екзотичні, якщо це ботанічний сад. А тут звичайний парк.

Читала щойно суперечку в коментах про парк-сад Шевченка. Ну, то я давно знаю, що харків'яни називають "Сад", а приїжджі - парк. Але ось цікава думка, що це парк, який носить назва "Сад ім. Т. Шевчена".
Бо по муті таки парк. У саду - садові дерева. Або екзотичні, якщо це ботанічний сад. А тут звичайний парк.
Його Каразін зробив. Як Університетський ландшафтний і ботанічний :) Садом Шевченко він став після того, як пам'ятник відкрили

Його Каразін зробив. Як Університетський ландшафтний і ботанічний :) Садом Шевченко він став після того, як пам'ятник відкрили
Але в чому він ботанічний? Звичайні дерева, які ростуть по всьому Харкову. Ну, он магнолія не так давно з'явилася, якщо не плутаю. А то - липи, дуби, бузок... Може Каразін щось інше садив. А зараз сад перетворився на парк.

Повірю, перевіряти не буду. Бо то ж треба кожну секунду порівнювати. Я вже навіть мелодію не пам'ятаю, не те що спів :-)
Знайшла справжній спів цієї маленької грузинки. Враховуючи вік і те, що вона вивчила усю пісню французькою, вже молодець. Але ж як просто зараз створювати сенсації! :-)

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Але в чому він ботанічний? Звичайні дерева, які ростуть по всьому Харкову. Ну, он магнолія не так давно з'явилася, якщо не плутаю. А то - липи, дуби, бузок... Може Каразін щось інше садив. А зараз сад перетворився на парк.
Ну так це ж дано було. І ще во 2 мирову дуже сильно все там покосило і німців ховали
Але. Це Сад. Тест на харків'янина, як тремпель :)

Ну так це ж дано було. І ще во 2 мирову дуже сильно все там покосило і німців ховали
Але. Це Сад. Тест на харків'янина, як тремпель :)
Та я не проти, що називається він садом, але по своїй суті - це парк.
До речі, тремпель не лише в Харкові, а й в області. А сад - саме у Харкові.

Зараз відеоблогер порекомендував фільм *****. Назва страшна, а фільм типу цікавий.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу