Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
як ілон маск тепер планує
доводити що не верблюд
коли побачив папа римський
салют
© Sir & Сонний Равлик & Іронія & ф'ям & E.N

Планує - це теперішній час.
Я знаю, що формально по граматиці слово "планує" - це теперішній час. Але ж очевидно по смислу, що "планує доводити" означає, що доводити він буде в майбутньому, а не прямо зараз доводить. В українській мові не вистачає часів для всіх цих нюансів

Гадаю, досить feat Сонний Равлик
не треба й feat. Тут кожен рядок написаний Сіром, мого жодного слова нема, крім слова "маск". А те, шо ми тут хором душніли і прискіпувались, це не рахується за соавторство або feat )

Уїхало в ВП.
Полайкайте )

123https://www.facebook.com/groups/651752132593750/posts/1238846837217607

Віршик посередній, але вподобав картинку :ги:

А це нормально лайкати свої вірші? Я там новенький, ще не розібрався.

Я знаю, що формально по граматиці слово "планує" - це теперішній час. Але ж очевидно по смислу, що "планує доводити" означає, що доводити він буде в майбутньому, а не прямо зараз доводить. В українській мові не вистачає часів для всіх цих нюансів
Я кажу не про смисл, а про узгодження часу в двох реченнях. Зазвичай це вважається стилістичною помилкою.
Можна поставити смайл :ми разом:

Та хз. Коли мої вірші ставили інші модери, я іноді лайкала, типу "дякую шо розмістили". Коли сама своє пощу, не лайкаю. Хоча, звісно, лайки сприяють просуванню.

Мені от завжди було цікаво, чи вважається самолайком, якщо зустрічаєш в стрічці і лайкаєш власний вірш без підпису )

Назад
Зверху Знизу