Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я теж.Я, якщо чесно, об "побачить" теж спіткнулась.
Згоден на "побачив".
Гадаю, досить feat Сонний Равликяк ілон маск тепер планує
доводити що не верблюд
коли побачив папа римський
салют
© Sir & Сонний Равлик & Іронія & Ф'яметта & E.N
як ілон маск тепер планує
доводити що не верблюд
коли побачив папа римський
салют
© Sir
Я знаю, що формально по граматиці слово "планує" - це теперішній час. Але ж очевидно по смислу, що "планує доводити" означає, що доводити він буде в майбутньому, а не прямо зараз доводить. В українській мові не вистачає часів для всіх цих нюансівПланує - це теперішній час.
не треба й feat. Тут кожен рядок написаний Сіром, мого жодного слова нема, крім слова "маск". А те, шо ми тут хором душніли і прискіпувались, це не рахується за соавторство або feat )Гадаю, досить feat Сонний Равлик
А те, шо ми тут хором душніли і прискіпувались, це не рахується за соавторство або feat )
Ти ще там це напиши, ага ) (НІ!!!)Віршик посередній, але вподобав картинку![]()
Я кажу не про смисл, а про узгодження часу в двох реченнях. Зазвичай це вважається стилістичною помилкою.Я знаю, що формально по граматиці слово "планує" - це теперішній час. Але ж очевидно по смислу, що "планує доводити" означає, що доводити він буде в майбутньому, а не прямо зараз доводить. В українській мові не вистачає часів для всіх цих нюансів
Можна поставити смайл :ми разом:А це нормально лайкати свої вірші? Я там новенький, ще не розібрався.
Та хз. Коли мої вірші ставили інші модери, я іноді лайкала, типу "дякую шо розмістили". Коли сама своє пощу, не лайкаю. Хоча, звісно, лайки сприяють просуванню.А це нормально лайкати свої вірші? Я там новенький, ще не розібрався.
Це третій, тримає серце? У мене там "Тримаймося".Можна поставити смайл :ми разом:
Ні!Мені от завжди було цікаво, чи вважається самолайком, якщо зустрічаєш в стрічці і лайкаєш власний вірш без підпису )
Правильно. Хто доведе, що це самолайк?Ні!Тільки якщо з підписом!
![]()
Так, тримаймося. Просто не завжди він означає саме це ))Це третій, тримає серце? У мене там "Тримаймося".
Цілком зрозумілий емоційний порив.типу "дякую шо розмістили"