Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
диявол приміряє маска
розхвилювався чесний люд
та чи побачить папа римський
салют
Так, диявол з понтифіком добре виглядає разом, однак смисл дещо звернув кудись вбік. Папа може й не побачити зигу і не зрозуміти, що прийшла біда? В перших двох варіантах смисл був в тому, що понтифік вже точно побачив.

Так, диявол з понтифіком добре виглядає разом, однак смисл дещо звернув кудись вбік. Папа може й не побачити зигу і не зрозуміти, що прийшла біда? В перших двох варіантах смисл був в тому, що понтифік вже точно побачив.
Думаю, смисл був у тому, щоб найбільш вдало обіграти римський салют )

Тоді це буде дебют :D

ілону маску довелося
доводити що не верблюд
коли побачив папа римський
салют
до речі мені тут ще подобається, що понтифік зник. Бо мені він здавався трохи зайвим. Папа (римський) і так зчитується.

Давай першу причешемо, і мабуть візьму в ВП, поки актуальне

Ну, я мав на увазі притулок фашизму. Але згоден, що це важко зрозуміти без зчитування римського салюту.
Та хоч і зі зчитуванням. Це виключно моє сприйняття. Не бачу потреби використовувати купу слів замість одного :)

Першу. По-перше, таки схоже що він Ілон (наголос на перший склад). По-друге заодно спробувати прибрати те шо тобі не подобається ("довелося доводити")

як ілон маск тепер планує
доводити що не верблюд
коли побачить папа римський
салют

• Це лайк!
Реакції: E.N
Так. Хоча мені б краще коли побачив (хоч може він і не побачив). Бо доводить же планує у теперішньому часі.
Планує доводити - це як раз майбутній час.
Хоча тут, по-моєму, підходить і "побачив" і "побачить" приблизно однаково

Чекаю півгодинки і вивішую, якщо більше ніхто нічого не запропонує чи не розкритикує )

Планує доводити - це як раз майбутній час.
Хоча тут, по-моєму, підходить і "побачив" і "побачить" приблизно однаково
Я, якщо чесно, об "побачить" теж спіткнулась. Але, думаю, це тому що звикла вже до "побачив", не очікувала зміни в цьому місці

Побачить - теж можна. Але це за умови, що Маск впевнений, що папа побачить, і тому наперед планує. Логічніше, що папа побачив, тому тепер Маск планує.

Назад
Зверху Знизу