Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
У Києві (можна поміняти) живе Галина,
І це не дівчина - пружина.
Та в неї стався форс-мажор.

В стриптизі працювала Галя
Під псевдонімом Спритна Ляля,
І друга просить - підміни!

Андрій був парубок вродливий
Але давно вже не цнотливий
Анрі Доступний взяв ім'я.

В усьому він швиденько діяв,
А тут ще й не робота - мрія!
І гроші у труси сують.

Десь так :)

І гроші у труси сують.

Думаю, якщо ви вже пишете Енеїду, то кінцівки теж треба римувати між собою

Думаю, якщо ви вже пишете Енеїду, то кінцівки теж треба римувати між собою
Та це ж не в розмірі Енеїди. Там 1 і 3, 2 і 4 римуються. Потім 7 і 10 римуються.
А ми просто вчимося писати в розмірі енеїдок.
Може і не треба сьогодні в Мікро, а тільки тут потренуватися.
Лено, ти де там?
Долучайтеся усі :)

І гроші у труси сують.

Труси обрав як можна ширше
Щоб грошей влізло якнайбільше
Анрі поліз на той пілон

Там розмір вар'юється, але кожен рядок завжди з чимось римується
Я почитала трохи, то все за цією схемою. В будь-якому разі, це інше, і якщо римувати ще й так, то це набагато складніше буде. Тут хоч би так спробувати. З пиріжками набагато легше, там просто прозою розмовляєш у певному розмірі )) я забула - ти не читала нашу поему пиріжкову?

Спритна Ляля - який чудовий образ! 😊
Зараз дивлюся новенький амеріканський серіал ,,Високий потенціал,,.
Там героїня - точнісенько Спритна Ляля!
Білявка, ніжки довгі, очі голубі, спіднички - 10 см. Айкью - надвисокий. Це визначило назву серіалу. 😊
,,В
центрі серіалу — Морган, мати-одиначка з трьома дітьми, яка працює прибиральницею в поліціі Лос-Анджелеса. Вона має ІQ 160. Після того, як вона прибирая у кабінеті розібрала справу за допомогою свого нестандартного розуму, вона стає консультантом у відділі тяжких злочинів LAPD. У міні-спідниці с чупа-чупсом у роті. 😊

У другорядній сюжетній лінії Морган використовує допомогу та ресурси поліції Лос-Анджелеса, щоб дізнатися, що сталося з її першим хлопцем Рамоном, батьком її старшої доньки Ави, який зник, коли Ава була дитиною.,,(с)

Білявка, ніжки довгі, очі голубі, спіднички - 10 см. Айкью - надвисокий. Це визначило назву серіалу. 😊
,,В
центрі серіалу — Морган, мати-одиначка з трьома дітьми, яка працює прибиральницею в поліціі Лос-Анджелеса. Вона має ІQ 160. Після того, як вона прибирая у кабінеті розібрала справу за допомогою свого нестандартного розуму, вона стає консультантом у відділі тяжких злочинів LAPD. У міні-спідниці с чупа-чупсом у роті. 😊

У другорядній сюжетній лінії Морган використовує допомогу та ресурси поліції Лос-Анджелеса, щоб дізнатися, що сталося з її першим хлопцем Рамоном, батьком її старшої доньки Ави, який зник, коли Ава була дитиною.,,(с)
Є оригінальній, французський. "Розумніця" :)

2715943.webp

,,В

Зараз дивлюся фінський "Хаутолето". В першому сезоні містечко перед різдвом виглядає як пряник в глазурі. І в цієї красі починають топити людей... Другий сезон почався з того що людину зварили в джакузі...

Труси обрав як можна ширше
Щоб грошей влізло якнайбільше
Анрі поліз на той пілон
Та вже на перших сантиметрах
Десь там зачухалося в нетрях,
"До грошей" - вирішив Анрі.

Назад
Зверху Знизу