Статус: Офлайн
Повідом.: 36582
Повідом.: 36582

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
І так з ними нявчим, так ще тепер і оце - Ма-а!Я постила, як треба звертатися до котів?
Ти вже спробувала?І так з ними нявчим, так ще тепер і оце - Ма-а!![]()
Гаррі зреагував на відео. Прокинувся та впився очима в екранТи вже спробувала?![]()
Гарна рекомендаціяДодивилася Белгравію. Першу та другу. Ну дуже жіноче кино![]()
У мене такі ж претензії щодо довжини підборів на жіночих туфлях. Або зовсім немає, або 10 см.Чому всі шкарпетки продаються або зовсім короткі, або зовсім довгі?
Середню довжину не можна зробити?
Це дуже сумно.
Це тому що у всіх різна довжина ніг. Може для тебе довгі, а комусь це середніЧому всі шкарпетки продаються або зовсім короткі, або зовсім довгі?
Середню довжину не можна зробити?
Це дуже сумно.
По ширині не годиться?А у мене претензії до взуття — усі на стандартну ногу. У мене 41-й розмір, але ношу 43-й.
Так. Буває спортивне взуття на широку ногу і на дуже широку, але не в Україні, поміряти не вийде. І коштують як крило літака.По ширині не годиться?
То різні розміри є, але нащо відразу довжину до колін.Це тому що у всіх різна довжина ніг. Може для тебе довгі, а комусь це середні![]()
Подумала.. Може, це для класичних брюк роблять, щоб гола нога була не видна при сидінні. Звертала увагу на різних перших обличч, які сидять на прес-конференціях. Видно, що шкарпетки у них довжелезніТо різні розміри є, але нащо відразу довжину до колін.
По ходу всі перейшли на брюки.Подумала.. Може, це для класичних брюк роблять, щоб гола нога була не видна при сидінні. Звертала увагу на різних перших обличч, які сидять на прес-конференціях. Видно, що шкарпетки у них довжелезні![]()
По ходу всі перейшли на брюки.
То називається гольфиТо різні розміри є, але нащо відразу довжину до колін.