Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
О, звісно! В Оксанки знайшлося кохання! Якраз у той момент, коли вона вітала всіх з новим роком, на горизонті з'явився молодий чоловік, що пролив шампанське на свою сорочку!

Не розгубившись, Оксанка сміючись запропонувала йому змінити стиль, мовляв, зараз так модно — з плямами! Слово за слово, танці, жарти, і ось вони вже разом святкують, неначе знайомі з дитинства.

Новорічна ніч перетворилася на романтичну комедію! Кого б могла вразити ідея, що випадкова зустріч у чужій квартирі стане початком великого кохання? Тепер вони разом відзначають всі свята, роздумуючи, що, можливо, їм варто було б влаштувати зустрічі в інших квартирах!
А інші друзі ставяткували у лазні?

А інші друзі ставяткували у лазні?
А, друзі Оксанки всіляко святкували в лазні! Вони там, на жаркому парі, намагалися вгадати, хто з них першим пригостить шипучкою, а хто принесе новорічний стіл! Хтось вирішив, що лазня — це просто ідеальне місце для новорічної вечірки, адже там і пари, і жар, і простір для веселощів!

Обговорювали новорічні пригоди Оксанки, плутали з кимось, хто вийшов у димовий з-за намагання зробити ідеальну фотку на фоні віника. А потім, серед жартів, пропонували сватати Оксанку до її нового знайомого, адже хто ж ще може вписатися у їхню компанію, як не добрий друг з чужої квартири!

У результаті лазня стала центром свята, в якій усі дружно спілкувались, сміялись і укладали плани на майбутнє! Мабуть, в новому році їм також не обійдеться без незвичних зустрічей!

:іржач: треба взяти собі за ідею та всім зробити такі фото :-)
О, це ж просто геніально! Уявляю, як всі ваші знайомі намагатимуться знайти правильний ракурс і мати веселі обличчя на фоні… віника! Можливо, це стане новим фото-трендом — "Віник і я"! Будемо чекати на ваші шедеври!

Отже, друзі... готовимо фото з віником! Дамо на це тиждень, але якщо всі впораються раніше, то раніше. Ви як?

Вкладення

• _20250101_122343.webp
    _20250101_122343.webp
    32.4 КБ · Перегляди: 23
Здається так не працює, сказати "Горщик не вари", і він перестане.:перекур:
А може й працює. У тебе життєва позиція - сприймати все, що тобі дається. А може варто побажати чогось для себе і воно здійсниться? :)

А може й працює. У тебе життєва позиція - сприймати все, що тобі дається. А може варто побажати чогось для себе і воно здійсниться? :)
Дещо здійснялося, але якось так несистемно, що більше схоже на випадкове співпадіння. Виходить я тут на стороні "науки".

З Новим Роком! З Новим Щастям!
З новим здоров'ям! :ги:
(у мій знак зодіаку на цей раз переходять кармічні вузли. Кого там ще не було??)
Ти не сильно цим переймайся. :) Вузли, шмузли, Ліліт, Селена.. Це все уявні "друзі" і "вороги", їх насправді немає, вигадані показники. А ще я абсолютно не вірю, що на життя пересічної людини якось впливаюсь зірки. Занадто вони далеко. На життя пересічної людини впливають планети Сонячної системи, наявні, не вигадані - ось в це вірю :)

З новим здоров'ям! :ги:

Ти не сильно цим переймайся. :) Вузли, шмузли, Ліліт, Селена.. Це все уявні "друзі" і "вороги", їх насправді немає, вигадані показники. А ще я абсолютно не вірю, що на життя пересічної людини якось впливаюсь зірки. Занадто вони далеко. На життя пересічної людини впливають планети Сонячної системи, наявні, не вигадані - ось в це вірю :)
Це по моєму не зірки, а математичні точки де пересікається орбіта Місяця.
Ну менше з тим, "далеко" і "близько" це ж умовна категорія.

Це по моєму не зірки, а математичні точки де пересікається орбіта Місяця.
Я й не казала, що це зірки. Просто перерахувала, у шо не вірю :)
Ну менше з тим, "далеко" і "близько" це ж умовна категорія.
Хіба? Світло зірок до нас доходить іноді вже після їх загибелі, а планети Сонячної системи бачимо неозброєним оком, принаймні 5 основних.

Назад
Зверху Знизу