Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Віника нема...Отже, друзі... готовимо фото з віником! Дамо на це тиждень, але якщо всі впораються раніше, то раніше. Ви як?
Це ще кращеВіника нема...
Є мітла....

Це ще краще![]()
Здається так не працює, сказати "Горщик не вари", і він перестане.підозрюю, що Айвенго вже досить пригод, тим більше епічних

А може й працює. У тебе життєва позиція - сприймати все, що тобі дається. А може варто побажати чогось для себе і воно здійсниться?Здається так не працює, сказати "Горщик не вари", і він перестане.![]()

Дещо здійснялося, але якось так несистемно, що більше схоже на випадкове співпадіння. Виходить я тут на стороні "науки".А може й працює. У тебе життєва позиція - сприймати все, що тобі дається. А може варто побажати чогось для себе і воно здійсниться?![]()
З новим здоров'ям!З Новим Роком! З Новим Щастям!

Ти не сильно цим переймайся.(у мій знак зодіаку на цей раз переходять кармічні вузли. Кого там ще не було??)
Вузли, шмузли, Ліліт, Селена.. Це все уявні "друзі" і "вороги", їх насправді немає, вигадані показники. А ще я абсолютно не вірю, що на життя пересічної людини якось впливаюсь зірки. Занадто вони далеко. На життя пересічної людини впливають планети Сонячної системи, наявні, не вигадані - ось в це вірю 
Це по моєму не зірки, а математичні точки де пересікається орбіта Місяця.З новим здоров'ям!
Ти не сильно цим переймайся.Вузли, шмузли, Ліліт, Селена.. Це все уявні "друзі" і "вороги", їх насправді немає, вигадані показники. А ще я абсолютно не вірю, що на життя пересічної людини якось впливаюсь зірки. Занадто вони далеко. На життя пересічної людини впливають планети Сонячної системи, наявні, не вигадані - ось в це вірю
![]()
Я й не казала, що це зірки. Просто перерахувала, у шо не вірюЦе по моєму не зірки, а математичні точки де пересікається орбіта Місяця.
Хіба? Світло зірок до нас доходить іноді вже після їх загибелі, а планети Сонячної системи бачимо неозброєним оком, принаймні 5 основних.Ну менше з тим, "далеко" і "близько" це ж умовна категорія.
А ти б хотів - про що лише подумав, щоб вже й збулося?Дещо здійснялося, але якось так несистемно,

Не буває ніяких співпадінь.. Що "написано" для нас в умовній "Книзі життя", те й відбуваєтьсяДещо здійснялося, але якось так несистемно, що більше схоже на випадкове співпадіння.

Пельменів!

Ну це дуже часто попадається на очі - "Бійся своїх бажань".А ти б хотів - про що лише подумав, щоб вже й збулося?![]()
Хто бачить те світло, де бачить?Я й не казала, що це зірки. Просто перерахувала, у шо не вірю
Хіба? Світло зірок до нас доходить іноді вже після їх загибелі, а планети Сонячної системи бачимо неозброєним оком, принаймні 5 основних.