Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Цікава стаття трапилася.

Ось чому це покоління батьків, які беруть декретну відпустку і більш активно включаються в батьківство, виявляється такою перетворюючою силою в американській культурі

А, он вони до чого ведуть :) В рамках сучасних тенденцій ще більше нівелювати різницю між Ж і Ч.
Я взагалі-то згодна, бо андрогін - це ідеальна людина. :ги: Зовсім в ідеалі було б так: два андрогіна домовляються, хто з них, наприклад, народжує дитину, хто піклується про неї, хто заробляє гроші, хто займається господарством :-) Міняються ролями за потребою.

А, он вони до чого ведуть :) В рамках сучасних тенденцій ще більше нівелювати різницю між Ж і Ч.
Я взагалі-то згодна, бо андрогін - це ідеальна людина. :ги: Зовсім в ідеалі було б так: два андрогіна домовляються, хто з них, наприклад, народжує дитину, хто піклується про неї, хто заробляє гроші, хто займається господарством :-) Міняються ролями за потребою.
Ох, у тебе й фантазія :D А я згадую, що в нашому дитинстві, якщо мужа відправили гуляти з дитиною, то це значить що він покараний, ( і він сам так сприймав, як приниження) або щоб не напився з друзяками десь. І сусідки потім добу це обговорюють. А зараз дивлюся - гуляють, і зі школи забирають. Не всі. Але значно більше ніж раніше. Але в американських фільмах ця тема вже до оскомині " Зрозумієш, коли станеш батьком", " Він батько, треба його слухати!" "Я хочу бути справжнім батьком" І неодмінно цей батько якась величезна зануда, з якимось дикими реакціями на живих істот навколо :D

Продається? Схоже на ШІ
Саме продається, ніяке не ШІ :) А ось такі круглі бачила з описом "ловець сонця" вітражне скло.

бенгал підвіска на вікно_.webp

якщо мужа відправили гуляти з дитиною, то це значить що він покараний, ( і він сам так сприймав, як приниження) або щоб не напився з друзяками десь. І сусідки потім добу це обговорюють
:іржач:
Але значно більше ніж раніше. Але в американських фільмах ця тема вже до оскомині " Зрозумієш, коли станеш батьком"
Все рухається саме в цьому напрямі :) Нічого не поробиш, патріархат замінюється матріархатом, а потім ще чимось. Може, й до паритету людство таки дійде :) Не такого, як зараз - з надривом та образами з обох боків, а чогось чесного і справедливого :) (ох ці казки.. ох ці казкарі! :-) )

• Це смішно!
Реакції: E.N
Все рухається саме в цьому напрямі :) Нічого не поробиш, патріархат замінюється матріархатом, а потім ще чимось. Може, й до паритету людство таки дійде :) Не такого, як зараз - з надривом та образами з обох боків, а чогось чесного і справедливого :) (ох ці казки.. ох ці казкарі! :-) )
Шось не дуже замінюється. Трамп обставив двох конкуренток.

Саме продається, ніяке не ШІ :) А ось такі круглі бачила з описом "ловець сонця" вітражне скло.

бенгал підвіска на вікно_.webp
Там написані акрилові. Значить намальовані акрилом. Скоріш за все, імітіція вітража.
Сходи туди, почитай опис. Має ж бути опис?
P.S. Я вже сама почитала. Виготовлений з акрилу. Хз що це значить.
P.P.S. Ще пошукала в інеті. Так, схоже, що це вітражний розпис.

Останнє редагування:
ось підвіска, вже не на вікно, а на шию, для власниць чорних котиків :)
Вона теж намальована. Втім, це не виключає, що існує справжній варіант. Але це не має вигляд фото. Хоча може тому що вирізана.

Там написані акрилові. Значить намальовані акрилом. Скоріш за все, імітіція вітража.
Сходи туди, почитай опис. Має ж бути опис?
P.S. Я вже сама почитала. Виготовлений з акрилу. Хз що це значить.
P.P.S. Ще пошукала в інеті. Так, схоже, що це вітражний розпис.
Є скло, яке скло. А є скло акрилове (оргскло) Мабуть з нього

Наталія Місюк: З початком холодів квадробери зникли з інфопростору. Принаймні, з моєї *******ки.
Переживаю. Що там як? Чи пустили на зиму в хату? Чи утеплили будку?
:-)

Доброго ранку, нам всім добра:кава:

470621904_4036114716620573_4025632326632919339_n.jpg
І не вранці теж. :-) Я 2 раза намагалася встати, доречі зовсім не вранці, і кожного разу знов лягала досинати :) Грудень, шо поробиш :) Усе живе в сплячці :)

Сьогодні, 21 грудня, закінчилася найдовша ніч 2024 року. Найкоротший світловий період триватиме 8 годин – зі сходом Сонця о 07:56 та заходом о 15:56.

Наші предки вірили, що День зимового сонцестояння – особливий, адже він наповнений потужною енергетикою. Крім цього, пращури вважали, що в цю дату світло перемагає темряву, тому полюбляли відзначати подію. Так, у давнину люди зупиняли усю роботу та починали займатися прикрашанням будинків. Ввечері предки розпалювали вогнище та випікали хліб у вигляді серця, демонструючи бажання довшого світлового дня. Водночас вогонь мав відлякати нечисту силу та злих духів, яка панувала у найдовшу ніч у році. Загалом пращури проводили цей день у сімейному колі за посиденьками.

Зимове сонцестояння відбувається майже завжди однаково – 21 або 22 грудня. Найкоротший день і найдовша ніч у 2024 році припадає на суботу, 21 грудня об 11:19 за київським часом. Ця подія знаменує початок астрономічної зими.
Найкоротший день у 2024 році триватиме 8 годин, оскільки 21 грудня Сонце зійшло о 07:56 ранку, а зайде о 15:56 вечора. Після цього світловий день почне збільшуватися (:клас: !) до моменту літнього сонцевороту.

Назад
Зверху Знизу