Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ніки розсмішили. Ну а шо. Гарнесеньке кошенятко, Вабливе сонечко, і все тут! Не можна ж доручати таку важливу справу, як похвалу, якимось іншим людям! :-)
А цей - "Кмітливий півник". :rolleyes: От приколист.
Знов же таки "Срібний тиць" як нагорода :-)

гарнесеньке)).webp

А ось. Почала читати різдвяну книжку "Коли сніг пахне мандаринками". І одразу таке :-)

Коли сніг пахне мандаринками.webp

Ніки розсмішили. Ну а шо. Гарнесеньке кошенятко, Вабливе сонечко, і все тут! Не можна ж доручати таку важливу справу, як похвалу, якимось іншим людям! :-)
А цей - "Кмітливий півник". :rolleyes: От приколист.
Знов же таки "Срібний тиць" як нагорода :-)

гарнесеньке)).webp
Як у племені індіанців - Маленький спис, Глибока печера :D

Я подумала, що це нік :-)
Вcе вірно, нік. :угу: Я маю на увазі - дівчатка завбачливо зробили собі компліментарний нік :ги: Ну хіба не чудова думка? :-) Іншим людям просто доводиться звертатися до них "Вабливе сонечко" чи "Гарнесеньке кошенятко"! :-)

Може, й собі перейменуватися Вабливим сонечком чи кошенятком? :-)

Вcе вірно, нік. :угу: Я маю на увазі - дівчатка завбачливо зробили собі компліментарний нік :ги: Ну хіба не чудова думка? :-) Іншим людям просто доводиться звертатися до них "Вабливе сонечко" чи "Гарнесеньке кошенятко"! :-)

Мені здалося що Іра вирішила, що "Ну а що" - нік :D

Та хто з цим буде заморочуватися? Стільки літер писати! У кращому випадку - Сонце і Кошеня :ги:

Знову подумала, що запах від розетки, аж підскочила. А це знову від сусідів тягне чимось смаженим. Терміново треба ремонт.

Мені здалося що Іра вирішила, що "Ну а що" - нік :D
А! Дійсно, ще раз прочитала і теж це зрозуміла :-) То я була на якійсь інший хвилі. Іноді так складно второпати справжній смисл відповідей :)

Від сусідів зверху де була стервозна дівка?
Навряд. Мабуть знизу чи збоку - через плінтуси.
Я коли зайшла до сусідки, в якої квартира з ремонтом, то відчула себе так, ніби я в целофановому пакеті, у зав'язаному. То в мене такого нема. Чудова природня вентиляція :-)
Я вже вирішила, що при ядерному вибуху треба до неї проситися.

А це знову від сусідів тягне чимось смаженим. Терміново треба ремонт.
Вчора півдня усімами силами намагалася відкараскатися від запаху смаженої цибулі від сусідів. Ну що за казкове свинство. Я й сама не часто цибулю смажу, хоча дуже люблю класти в страви, але ж вонища на добу! :рл: А тут вонища без хоч якоїсь користі :ги:

А! Дійсно, ще раз прочитала і теж це зрозуміла :-) То я була на якійсь інший хвилі. Іноді так складно второпати справжній смисл відповідей :)
Але нік цікавий. Ну а шо. Не гірший чим, наприклад, Такий собі :)

Вчора півдня усімами силами намагалася відкараскатися від запаху смаженої цибулі від сусідів. Ну що за казкове свинство. Я й сама не часто цибулю смажу, хоча дуже люблю класти в страви, але ж вонища на добу! :рл: А тут вонища без хоч якоїсь користі :ги:
А я вчора насіння смажила. То може вони сьогодні так би мовити з "отвєтньім візитом" :-)

Назад
Зверху Знизу