Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Тепер про погане, у наших кицьок (8 та біля 3 рочків) є неприємна біда-бідося - час від часу, приблизно із синхронністю "течки", одна з них починає обсикати речі. Не дивлячись на те що обидві стерилизовані.
(((

Тепер про погане, у наших кицьок (8 та біля 3 рочків) є неприємна біда-бідося - час від часу, приблизно із синхронністю "течки", одна з них починає обсикати речі. Не дивлячись на те що обидві стерилизовані.
(((
Мабуть пізно стерилізували?
Це в котів таке, що якщо звикли мітити, то стерилізація не факт, що допоможе. Мабуть кішка гіперсексуальна.

Мабуть пізно стерилізували?
Це в котів таке, що якщо звикли мітити, то стерилізація не факт, що допоможе. Мабуть кішка гіперсексуальна.
Старшу - дійсно пізно, у 6 років. Молодшій, за різними оцінками, від одного до двох років було.
Між іншим за все отримувала старша, поки "малу" не спалили на гарячому(((

А до ДН теми пропоную всім підготувати цікаве фото з вашими котиками - в одязі, в цікавому місці, чи ще щось. У мене котика нема, тож від мене буде якесь інше :)
А щоб усі могли взяти участь - вуличний пейзаж. :) Вікуля, наприклад, котика постити точно не буде, а от цікавий пейзаж - запросто. :клас: В смислі, усі щось запостять: котика чи пейзаж, чи те й інше :кіт: 🍂

А щоб усі могли взяти участь - вуличний пейзаж. :) Вікуля, наприклад, котика постити точно не буде, а от цікавий пейзаж - запросто. :клас: В смислі, усі щось запостять: котика чи пейзаж, чи те й інше :кіт: 🍂
Пейзаж я не пропонувала, бо мене пейзажі мало цікавлять. Котики - в будь-якому разі цікавіше, особливо якщо власні та ще й підготуватися :)

Котики - в будь-якому разі цікавіше, особливо якщо власні та ще й підготуватися :)
Ога, от прям моя киця так і погодилася до чогось там готуватися. :ги: Жерти давайте!! І фсе, вільні! :-) Не займайте, не чіпляйтеся, дайте жити спокійно, нахабні двоногі! :-)

Але людям це сфоткати набагато простіше :ги: Я за якомога більший охват учасників :)
А я за найцікавіші фото. А якщо у нас з Віком нема кота, то можна якось сфоткати на вулиці чи ще щось вигадати.
Ога, от прям моя киця так і погодилася до чогось там готуватися. :ги: Жерти давайте!! І фсе, вільні! :-) Не займайте, не чіпляйтеся, дайте жити спокійно, нахабні двоногі! :-)
Ну та можна ж відслідковувати цікавий момент.

А я за найцікавіші фото. А якщо у нас з Віком нема кота
В перший момент аж цікаво стало, хто такий цей Вік :-)
, то можна якось сфоткати на вулиці чи ще щось вигадати.
:угу: І я за те. Нехай усі, хто не хоче фоткати кота або його не має, фоткає щось на вулиці :угу:
Ну та можна ж відслідковувати цікавий момент.
Це надзвичайно складно - сфоткати її в якийсь момент. Миттю палить мене, міняє позу, зацікавленно дивиться :-)

Нехай усі, хто не хоче фоткати кота або його не має, фоткає щось на вулиці :угу:
Не щось на вулиці, а кота на вулиці :-) Я так і планувала зробити, поки ти не нагадала, що ще є безкітна Віка :ги:

Це надзвичайно складно - сфоткати її в якийсь момент. Миттю палить мене, міняє позу, зацікавленно дивиться :-)
Ну от - кішка з зацікавленим виразом обличчя :угу: Коротше, не з'їжджай :-)

Ф'ям, а тобі кілька разів рекомендувала авторку Ірина Шевченко. Ти її не читала?
Я просто зараз перечитую, то й питаю.

Я так і планувала зробити, поки ти не нагадала, що ще є безкітна Віка
Вона не безкітна, а не хоче постити свого рудого :кіт: Ось прям ніколи-ніколи не показувала, з забобонних міркувань :)

Назад
Зверху Знизу