Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Мишу сварю :-) Вже на роботі :)
467312058_2063167824150255_6046612177512786341_n.webp

За 2 тижні темі виповнюється 7 років. :незрозумію: :) Ніфігасе час летить.. Треба якийсь нескладний конкурс оголосити :) Наприклад, усі фоткають на вулиці більш-менш зимовий пейзаж і постять в цей день. :)

Читаю коменти стосовно того, за яку кількість років можна відкласти на придбання житла.
"Як киянин заробляє 33К, мінус податки і збирає ТІКО на хату. То його хтось повинен кормити, вдягати, порати та лікувати за свої."

Питання - що таке "порати"? :незрозумію:

Картина сподобалася.
Laura Proietti.jpeg
Тільки зараз додивилася, що там в центрі намальовано, з телефону було погано видно. Думала, це якась ємність, де вариться чарівне зілля. Виявляється, це глечик. А те, що з нього стирчать цукерки та чупа-чупс, мені й на думку не спадало :-)
Отже, що за глечик? Мабуть, якийсь магічний глечик бажань. Кому треба цукерку, той дістане цукерку, а кому треба паштети - ті дістануть їх :їжа:

Я очікувала варену мишу ))
За 2 тижні темі виповнюється 7 років. :незрозумію: :) Ніфігасе час летить.. Треба якийсь нескладний конкурс оголосити :)
Капець! Як це могло статися??? Коли??? :незрозумію:
Так, конкурс треба. Якщо ви готові взяти участь. Подумаю.

Читаю коменти стосовно того, за яку кількість років можна відкласти на придбання житла.
"Як киянин заробляє 33К, мінус податки і збирає ТІКО на хату. То його хтось повинен кормити, вдягати, порати та лікувати за свої."

Порати скотину :)
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

- Як бабця?
- Та ще порається! ( в сенсі, що може дати собі ладу)
То ж тут хтось повинен дати ладу тому киянину :D

Мені цікаво на що ці люди розраховують...
Оголошення: продам елітного (❗) сіамського котика.
По-перше... Я не такий вже спец, але здається, що сіамський він лише місцями. По-друге, коту рік. По-третє, вгадайте ціну, яку просять :)
Screenshot_20241126-183133.webp

Мені цікаво на що ці люди розраховують...
Оголошення: продам елітного (❗) сіамського котика.
По-перше... Я не такий вже спец, але здається, що сіамський він лише місцями. По-друге, коту рік. По-третє, вгадайте ціну, яку просять :)
Screenshot_20241126-183133.jpg
Гарненький. Мені здається, що це взагалі скоріш регдол, ніж сіам. 10 тис? :-)

Лінкольн для адвоката. Легкий, фоновий.Адвокат, дві колишні дружини, практика, яку отримав від нещодавно вбитого колеги:)
Дивилася такий фільм. З Метью Макконахі :любов: Не знала, що є вже й серіал.
Полізла шукати.

*Серіал має ту саму назву, що й роман, але насправді заснований серіал на другому романі Майкла Коннеллі «Свинцевий вердикт» (2008) про Міккі Хеллера. Не плутати з однойменним фільмом 2011 Бреда Фурмана з Метью Макконахі в головній ролі, знятим за іншим романом цього ж письменника.* :hollering:

Два фільми. Зняті за двома різними книжками. Але з однією назвою. "Не плутати!!" :увага::-)

• Це смішно!
Реакції: E.N
Ну, то ти вже загнула... 1300 грн. За метиса, якому рік. Мені здається, що ця людина знаходить котів на вулиці і мріє продати. Бо як інакше пояснити? В неї, до речі, в оголошеннях одне кошеня справді сіамське, одне ще якоїсь породи і три безпородних. Або кицька гульнула внепланово, або так :незнаю:
Маленьке кошеня, яке набагато більше схоже на сіамського, можна з вуличних отримати, безкоштовно. І породистих, яким вже рік, теж безкоштовно, бо всі хочуть маленьких. А тут щось дивне. Хоча може я не в курсі чогось.

Назад
Зверху Знизу