Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Пам'ятаю цю назву і цю обкладинку. Зміст не пам'ятаюЦе, як не дивно, дівчинка. Вона любила носити хлопчачий одяг, лазити по деревах і грати з хлопцями у войнушки.
Переглянути вкладення 14783823
НакотилоЩо за раптовий "сніданок аристократа"![]()
Іра, що до нового формату
обличчя Галя зав'язала
в килим Тараса замотала
він грою марив рольовой
![]()
обличчя Галя зав'язалатільки у кИлим. Ну і правильно рольовою, а не рольовой
![]()
Тепер грою )) як варіант:обличчя Галя зав'язала
у килим Гната замотала
він рольовою марив грой
![]()
Ти знову проводиш експерименти?Думаю оце написати книжку.
Мабуть щось по мотивах одночасно Джека Керуака і Олдоса Хакслі.
Ось уривок з моєї майбутньої книги, зроблений зі старих записів, які тут можливо хтось і памʼятає:
Все сталося у четвер. Вулиці передмістя неквапливо текли за вікном. Я вирушив у подорож, яка тривала цілу ніч і ще трохи ранку. Дванадцять грамів червоного мухомора — чи багато це? Певно, достатньо, щоб побачити, як твоя свідомість розривається на шматки, а потім збирається назад, але вже в іншому порядку.
Я засинав і прокидався. Світ із кожним пробудженням ставав трохи іншим, ніби його знімали на камеру з різних кутів. Відчуття було таким, ніби ти вийшов із потяга на зупинці, де тебе ніхто не чекав. Усе довкола мовчало, але балакало якимсь мені досі невідомим способом.
Круасан на столі. Він лежав там, ніби чекав, щоб я зрозумів щось важливе. Але замість цього я побачив його варіанти. Два круасани, однакові, але трохи різні. Вони миготіли перед очима, мов вивіски старого магазину. Одні й ті ж речі, які завжди трохи не ті.
Увечері я пішов до МакДональдса. Місто лежало в теплих сутінках. Я йшов повільно, бо не був певен, що взагалі можу це робити. Але мухомор підштовхував мене, ніби добрий товариш, який точно знає, куди тобі треба. Я купив бургер. З’їв половину. Інша половина лежала переді мною. Хотів щось зрозуміти, але все, що ти можеш зробити, — це просто з’їсти бургер і чекати, поки щось зміниться.
Наступної ночі реальність остаточно вийшла з берегів. Картина на стіні почала мерехтіти. Усе повторювалось: кожен рух, кожне слово, кожна думка. Ти дивишся на це і розумієш: ти в пастці. Але потім починаєш помічати, що ця пастка насправді зроблена з тебе самого.
Сни були повні людей. Неймовірна кількість людей. Кожен із них жив своїм життям, займався своїми справами, але всі вони були якимось чином частиною мене. Я пролітав повз них, наче вагон метро, що не зупиняється. Де серед них я? Чи є я взагалі?
Зранку світ світився веселкою. Кольори були такими яскравими, що здавалося, ніби ти дивишся на нього вперше. Усе це дихало. І ти знаєш, що ти просто гість, якого запросили ненадовго, але ти не зможеш встати і піти, тобі нікуди вийти.
Мухомор нічого не пояснив. Він тільки показав, яким чином усе обʼєднано. Як рухи повторюються. Як світ являє собою коло. І як ти продовжуєш ходити цим колом, навіть якщо знаєш, що виходу немає.
Шоста ранку, а ти не спиш!Написано непогано![]()
Миша, собака!Шоста ранку, а ти не спиш!
Взагалі проводжу, але ще не написав.Ти знову проводиш експерименти?
Написано непогано![]()
А, так ти ще у мами...Миша, собака!![]()
Непоганий спосіб отримати якісь цікаві мовні обороти. Ліпити з того, що вже є, зручнішеПо процесу роботи - кидаю сирий матеріал в наш улюблений чат ЖПТ
Як буде написано це мене уже не дуже хвилює, є текстовий процесор, він виконує своє пряме призначення.Непоганий спосіб отримати якісь цікаві мовні обороти. Ліпити з того, що вже є, зручніше
Щодо результату Іра вже сказала: добре написано.
Мишу сварюА, так ти ще у мами...
А "миша, собака" - це перелік чи в смислі "миша, ****а!"?![]()