Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Та може і такі є жінки, як похнюплені, неохайні і т.д., просто це не твій рівень спілкування :-)
Є, вчора бачила - чоловік забирав таку з місцевої налівайки - угашену, та в мокрих штанцях :рл:

Але ж то не одиначка, якщо чоловік забирав.
Я не знаю, чи то був чоловік в сенсі подружжя. Мала на увазі, що забирала людина чоловічої статі. Може знайомий, може собутильник, але більш тверезий

Я не знаю, чи то був чоловік в сенсі подружжя. Мала на увазі, що забирала людина чоловічої статі. Може знайомий, може собутильник, але більш тверезий
Я так і зрозуміла :угу:

Давайте про щось цікавіше, ніж люди, які котяться похилою площиною :-) якщо що - сміюся я з перекладу, а не з ситуації.

Давайте може про щось згадаємо. Розповімо якісь історії... Тільки де ж хлопці. Чи ще хтось. Не будемо ж ми втрьох спілкуватися тут.

Айвенго, от розкажи про якийсь свій досвід. Який тобі підкинуло життя і ти раптом зрозумів, що це було для того, щоб щось усвідомити.

О, давайте влаштовувати день юзера. Хтось із нас каже якого спілкування він би хотів у темі в цей день, і ми всі будемо виконувати це бажання. Наприклад, людина каже: хочу, щоб спілкувалися про те й те, щоб робили мені компліменти, а Іронія щоб склала про мене віршик :-)

Еге ж. Ти нас тоді здивував. Ми тебе все гукали-гукали, а ти чогось не хотів, а потім не було часу, а потім таки вибрав час, хоча і не присвятив його весь нам, а бігав туди-сюди, через що у нас був простій. На тобі ж усе було зав'язано, а ти був відсутній :мораль: А потім як увійшов у смак!!! :-)

Останнє редагування:
Моя нервова система вимагає відключитися від турбот, розслабитися і переключитися на щось цікаве і приємне. Хоч якийсь час не думати про війну, про пиріжки та про питання, які треба вирішувати. Давайте влаштуємо собі імітацію колишнього спілкування.

Еге ж. Ти нас тоді здивував. Ми тебе все гукали-гукали, а ти чогось не хотів, а потім не було часу, а потім таки вибрав час, хоча і не присвятив його весь нас, а бігав туди-сюди, через що у нас був простій. На тобі д усе було зав'язано, а ти був відсутній :мораль: А потім як увійшов у смак!!! :-)
Цікаво, це зовсім на мене не схоже.

Моя нервова система вимагає відключитися від турбот, розслабитися і переключитися на щось цікаве і приємне. Хоч якийсь час не думати про війну, про пиріжки та про питання, які треба вирішувати. Давайте влаштуємо собі імітацію колишнього спілкування.
Ну ок.

Моя нервова система вимагає відключитися від турбот, розслабитися і переключитися на щось цікаве і приємне. Хоч якийсь час не думати про війну, про пиріжки та про питання, які треба вирішувати. Давайте влаштуємо собі старе добре спілкування.
Я сьогодні знайшла відріз на сукню. Тобто у мене була така, типа літня туніка. Я її пару разів одягала. Але залишался кусок тканини від неї. Так ось з неї та з цього куска вийде сукня! То ж я полізла у журнали по шиттю та знайшла що з цього можна буде зібрати!

Я сьогодні знайшла відріз на сукню. Тобто у мене була така, типа літня туніка. Я її пару разів одягала. Але залишался кусок тканини від неї. Так ось з неї та з цього куска вийде сукня! То ж я полізла у журнали по шиттю та знайшла що з цього можна буде зібрати!
Не, це не те.

Назад
Зверху Знизу