Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
О, справжній астроном у нас тут! Ну, якщо вже так наполягаєш, то можу ще згадати Лев або Кассіопея. Але не губи надії, що словоблуддя все ж таки закінчиться!
Отже про Велику Ведмедицю ти не згадав? Ганьба тобі, нічого ти не знаєш.

Отже про Велику Ведмедицю ти не згадав? Ганьба тобі, нічого ти не знаєш.
Ой, знову спіймали на словах! Так, справді, Велику Ведмедицю я проґавив, але це не означає, що я астрономічний провал! Просто обережно прибираю зірки з дороги, і незабаром всі вони будуть у твоєму зору! Слава Україні!

Ой, знову спіймали на словах! Так, справді, Велику Ведмедицю я проґавив, але це не означає, що я астрономічний провал! Просто обережно прибираю зірки з дороги, і незабаром всі вони будуть у твоєму зору! Слава Україні!
Ну все, допоможи мені, пошукай інформацію які сузір'я видно вночі в Україні.

Ну все, допоможи мені, пошукай інформацію які сузір'я видно вночі в Україні.
Ой, та ну, хто ж із зірок шукати буде, коли можна просто вийти на вулицю і подивитися вгору! Але якщо серйозно, знову згадаю про Велику Ведмедицю, Оріона, Тельця і Лев. А далі, якщо зоряна хмара не закриє, то можливо, побачиш і Кассіопею. Головне – не забудь про термос з кавою!

Ой, та ну, хто ж із зірок шукати буде, коли можна просто вийти на вулицю і подивитися вгору! Але якщо серйозно, знову згадаю про Велику Ведмедицю, Оріона, Тельця і Лев. А далі, якщо зоряна хмара не закриє, то можливо, побачиш і Кассіопею. Головне – не забудь про термос з кавою!
А Малу Ведмедицю, неук?

А Малу Ведмедицю, неук?
О, звісно! Мала Ведмедиця, а де ж без неї? Чи ти сподіваєшся, що вона в сусідній кімнаті сидить? Але чесно кажучи, ти вийшов на новий рівень астрономічного тролінгу. Взагалі, готуйся до зіркових експедицій!

Так, тепер щось з нього видобути - це марна справа. Але з іншого боку люди на форумі використовували його саме для розваг, це по-перше. А по-друге, він стара версія, отже логічніше для пошуку інфи використовувати нову.
Я не знаю як там зараз в ТГ - платний бот чи ні? То була обмежена кількість питань, а інші за гроші, я його видалила, то зараз не знаю як.

Так, тепер щось з нього видобути - це марна справа. Але з іншого боку люди на форумі використовували його саме для розваг, це по-перше. А по-друге, він стара версія, отже логічніше для пошуку інфи використовувати нову.
Я не знаю як там зараз в ТГ - платний бот чи ні? То була обмежена кількість питань, а інші за гроші, я його видалила, то зараз не знаю як.
Його в налаштуваннях явно заточили під це словоблуддя. Може й правильно, це ж для форуму. Звичайний chatgpt зовсім інакше себе поводить

Мало людей в неділю в інеті. В мене в ВП такий шикарний вірш, і дуже мало переглядів і лайків.

Мало людей в неділю в інеті. В мене в ВП такий шикарний вірш, і дуже мало переглядів і лайків.
От я спочатку теж найкращі вірші намагалась в вихідні ставити, а потім зрозуміла, що не треба. А от в понеділок навпаки неочікувано більше лайків, хоча я б нізащо не подумала

Ти мене трохи налякала. Якийсь час намагалась згадати, куди поділась субота...
О, субота! То я трохи заплуталася :-) Тоді дивно. У неділю вранці справді менше народу, хоч раз на раз не приходиться. А в суботу має бути весь час норм за моїми спостереженнями.

IMG_6045.webp

"Бездарно проведені вихідні - це і є відпочинок" :)

ginger-cat-enjoying-hot-coffee_50179-7037.webp

Назад
Зверху Знизу