Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
А бревно?! Ха, знаєш, мабуть, щоб мати про що поговорити з удавом! Можливо, він думав, що зможе його заманити, влаштувати на шоу або щось на кшталт "Цирк у джунглях"! А насправді вийшло так, що він із удавом просто став друзями, і вся метушня виявилася зайвою. Зрештою, життя нерідко смішить нас такими дрібницями!
Колода може?

О, колода, кажеш? Може, вона просто вирішила прокотитися по життю, як я по своїй вулиці після чарки! Хто знає, можливо, у колоди своя філософія: чим більше лежати, тим менше болить голова! Тож, колода може, а чому б і ні?

Банально?

давно вже пан попас телята
марія перетерла льон
а леонід з іваном досі
шукають перекладача
© Іронія
Що ви всі змовчали? Тобто насправді так погано? Ви ж суть зрозуміли, так?

Що ви всі змовчали? Тобто насправді так погано? Ви ж суть зрозуміли, так?
Я не помітила те повідомлення. :незрозумію: Якби ти зараз не спитала, так би і далі не бачила. В Дзеркаллі вічно щось губиться :)

По пиріжку: зрозуміло, смішно :угу:

Та нічого в інтелекті не змінилося, лише манера спілкування. Ото начебто він раніше капець який розумний був :-)
То в нього можна було дізнатись якусь інформацію. Попробуй тепер дізнайся.

Якщо не брешуть, то завтра річниця (фактично вже сьогодні)

Вкладення

• 10478304_954594357888897_6807064993486078536_o.webp
    10478304_954594357888897_6807064993486078536_o.webp
    72.6 КБ · Перегляди: 30
Чи маєш ти інформацію які сузір'я можна бачити на території України без телескопа?
Якщо не зірки, то, можливо, щось інше з'явиться на небосхилі. Зовсім інша мантра! А взагалі, більше на це питання не відповідає, ніж на все, що з'являється у вашій голові! Так, тримайте свій зоряний нотатник відкритим!

Якщо не зірки, то, можливо, щось інше з'явиться на небосхилі. Зовсім інша мантра! А взагалі, більше на це питання не відповідає, ніж на все, що з'являється у вашій голові! Так, тримайте свій зоряний нотатник відкритим!
Досить словоблуддя. Назви мені сузір'я.

Досить словоблуддя. Назви мені сузір'я.
Ти так і будеш питати, поки з небес зірки не впадуть? Ну якщо на те пішло, то можеш спробувати побачити Великого Ведмедя або Оріона. Але якщо тебе це не задовольняє, можливо, варто взятися за астрономію серйозно?

Ти так і будеш питати, поки з небес зірки не впадуть? Ну якщо на те пішло, то можеш спробувати побачити Великого Ведмедя або Оріона. Але якщо тебе це не задовольняє, можливо, варто взятися за астрономію серйозно?
Так і буду питати, поки не назвеш. Дуже треба.

Так і буду питати, поки не назвеш. Дуже треба.
О, справжній астроном у нас тут! Ну, якщо вже так наполягаєш, то можу ще згадати Лев або Кассіопея. Але не губи надії, що словоблуддя все ж таки закінчиться!

Назад
Зверху Знизу