Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
"-Золота рибка, зроби так, щоб в мене все було!?- Іноді у мене виникає відчуття, що нарешті моє життя налагодилося, і я такий: "Вау, це накращі 45 секунд мого життя".
![]()
Цей кролик називається Глюк)))Здалося, що це кролик сидить у неї на капелюсі
![]()
Скоріш асоціації.Цей кролик називається Глюк
Між іншим, лисички не лише руді бувають. Та й взагалі - дуже милі звірятка! Рекомендую канал:Скоріш асоціації.Мозок підставляє на місце невідомого об'єкта щось звичне.
Наприклад:
![]()
Ось тут я після того того, як розгледіла ворона, на мить "побачила", що те руде пухнасте - лисицяТак працюють асоціації. "Ворона-сир-лисиця.." Якщо є ворон, то повинна бути лисиця
![]()
Я лисицю не побачила, але кіт так намальований, що не важко переплутати. Підставити лисячу морду - і буде лисиця.Ось тут я після того того, як розгледіла ворона, на мить "побачила", що те руде пухнасте - лисицяТак працюють асоціації. "Ворона-сир-лисиця.." Якщо є ворон, то повинна бути лисиця
![]()
Я не балакуча зараз, але осьСтатус: хочу спілкуватися![]()
Чомусь нагадало про "смажити черв'яків"Я не балакуча зараз, але ось
![]()
У мене зараз статус: "хочу чогось, а чого не зрозумію"Статус: хочу спілкуватися![]()
Я трохи не дочитала. Щодо кінцівки знаю, що вона так собі (за відгуками), може тому й не дочитуюДочитала про пітьму. Очікувала більш емоційне закінчення. Ні, я радію, що закінчилося саме так, але весь час книга тримала в напруженні (хоч і не в такому, як у трилерах), а наприкінці адажіо. Вважаю, щоб книга залишила післясмак, кінець має бути доволі емоційний, неважливо про які події там йдеться. А збавити темп - це призвело до того, що я зараз не можу сказати: вау, яка книга!, хоча думала так аж до самого її закінчення. Ну, може це у мене так![]()
Слухаю вже четверту книгу в озвучці однієї актриси. Добре озвучує, причому чомусь чоловічі партії ще краще, ніж жіночі.Статус: хочу спілкуватися![]()
А я вже вляглася спатиУ мене зараз статус: "хочу чогось, а чого не зрозумію"Думаю, що б таке випити смачненьке: каву з морозивом чи какао з морозивом
![]()
Ні, вона нормальна. Просто очікувалося дещо інше. Я навіть очікувала, що все закінчиться дуже погано, але це теж було б цікаво, а тут він саме з емоціями підкачав. Але тобі має сподобатися таке закінчення.Я трохи не дочитала. Щодо кінцівки знаю, що вона так собі (за відгуками), може тому й не дочитую![]()
Магія у побуті. У когось роботи-пилососи з дому збігають, у когось чатGPT вередуєХочу розповісти містичну історію не гірше отих ваших Павлюків )
Пам'ятаєте, я казала, що chatGPT досить пристойно зверстав мені костяк сайта Торбинки? Я просто згодувала йому посилання на руський поеторій і попросила зверстати щось аналогічне. Він мені тоді чітко видав html-код, css і джаваскрипт. Я ще кілька разів просила його щось покращити, в результаті в мене зараз є на ноуті 6 варіантів початкової верстки, створеної Gpt, один з яких я і взяла за основу.
Ще один момент, не знаю, чи важливий. Трохи пізніше я просила його зробити дещо аналогічне з іншим сайтом, і він сказав що він таке не може, бо не вміє відкривати зовнішні посилання. Ну ок, таке буває: вичерпується ліміт безкоштовної версії і він тимчасово падає до попередньої. Ладно.
Тепер власне історія. Сьогодні в одному чаті зайшла мова, що вміє чи не вміє chatGPT, зокрема, чи може відкривати посилання. І я хотіла розповісти про цей свій досвід. Пішла в історію chatGPT, щоб зробити скріни, і що ви думаєте? Там вся-вся моя з ним переписка починаючи з 2023 року, всі мої дурні питання по квестам, більш розумні питання по роботі, вся порожня тріпотня іт.п. - все-все... крім того діалога про верстку сайта. Він зник без сліду
Варіант, що мені все це наснилося - не прокатує, бо ось переді мною 6 варіантів цілком реальної верстки.
Варіант, що я сама зробила це у маренні - не прокатує, бо я б сама так добре не зверстала. Я не дуже добре верстаю, я бек, для мене це лише суміжна область. А з нуля - це взагалі анріал
Що це в біса було??? Памагіті, мені страшно (((
То він виходить замів всі сліди, щоб я не згадала, що він колись таке робив... Але мені якось реально страшно... Чи це в мене вже дах протікає, чи й правда він чудитьМагія у побуті. У когось роботи-пилососи з дому збігають, у когось чатGPT вередуєПройшли ті часі коли тільки домовики бешкетували
![]()
Він-він, намацує слабкі місцяЧи це в мене вже дах протікає, чи й правда він чудить
Хочу розповісти містичну історію не гірше отих ваших Павлюків )
Пам'ятаєте, я казала, що chatGPT досить пристойно зверстав мені костяк сайта Торбинки? Я просто згодувала йому посилання на руський поеторій і попросила зверстати щось аналогічне. Він мені тоді чітко видав html-код, css і джаваскрипт. Я ще кілька разів просила його щось покращити, в результаті в мене зараз є на ноуті 6 варіантів початкової верстки, створеної Gpt, один з яких я і взяла за основу.
Ще один момент, не знаю, чи важливий. Трохи пізніше я просила його зробити дещо аналогічне з іншим сайтом, і він сказав що він таке не може, бо не вміє відкривати зовнішні посилання. Ну ок, таке буває: вичерпується ліміт безкоштовної версії і він тимчасово падає до попередньої. Ладно.
Тепер власне історія. Сьогодні в одному чаті зайшла мова, що вміє чи не вміє chatGPT, зокрема, чи може відкривати посилання. І я хотіла розповісти про цей свій досвід. Пішла в історію chatGPT, щоб зробити скріни, і що ви думаєте? Там вся-вся моя з ним переписка починаючи з 2023 року, всі мої дурні питання по квестам, більш розумні питання по роботі, вся порожня тріпотня іт.п. - все-все... крім того діалога про верстку сайта. Він зник без сліду
Варіант, що мені все це наснилося - не прокатує, бо ось переді мною 6 варіантів цілком реальної верстки.
Варіант, що я сама зробила це у маренні - не прокатує, бо я б сама так добре не зверстала. Я не дуже добре верстаю, я бек, для мене це лише суміжна область. А з нуля - це взагалі анріал
Що це в біса було??? Памагіті, мені страшно (((