Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Прочитала. Лайк.А я на ніч роздала в Мікро на горіхи![]()
Цікаво, чи прийде РиммаА я на ніч роздала в Мікро на горіхи![]()
Та от сама чекаюЦікаво, чи прийде Римма
Але ж з допису зрозуміло, що якісь вірші було відхилено, так що вона не знає про які мова, та й творчість Федіра важко останнім часом не помітити. Але то як їй настрій буде ))Та от сама чекаю![]()
Я її ще вчора чекала під своїм коментарем Олійнику ) Шось вона розслабиласьТа от сама чекаю![]()
Це все неважливо, їй же важливо докопатисьАле ж з допису зрозуміло, що якісь вірші було відхилено, так що вона не знає про які мова, та й творчість Федіра важко останнім часом не помітити. Але то як їй настрій буде ))
Може не бачила, я побачила лише тому, що зайшла спеціально. А може її вже відпустило, бо вести групу стільки нервів було, а тепер можна розслабитися і зрозуміти, що нема чого кіпішувати.Я її ще вчора чекала під своїм коментарем Олійнику ) Шось вона розслабилась
Тобто не впорався та намагається вибачитися? Чи то Оксана його питає про спинку не в змозі дивитись на його страждання?Як вам цей вірш?
ремонтував оксані крісло
і щось воно ні но ні тпру
давай тобі хоча би спинку
потру
© Іронія
Ото й боялася, що не буде зрозуміло. Ідея така: якщо з кріслом не виходить, то хоч Оксані потре спинку.Тобто не впорався та намагається вибачитися? Чи то Оксана його питає про спинку не в змозі дивитись на його страждання?![]()
Я теж не розібраласяОто й боялася, що не буде зрозуміло. Ідея така: якщо з кріслом не виходить, то хоч Оксані потре спинку.
Щойно звернула увагу... А ти навмисно авторів, які muzz, підсвічуєш? Чи воно автоматом?Народ, я насипала в торбинку ще віршів, прошу зайти полайкати.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Там сортування по даті, тобто нові спочатку