Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Директора з натхнення радять мити лапки і лягати спати :любов:

(Мрія зліва, Міф справа)
 спати.webp
.

Але ж з допису зрозуміло, що якісь вірші було відхилено, так що вона не знає про які мова, та й творчість Федіра важко останнім часом не помітити. Але то як їй настрій буде ))

Але ж з допису зрозуміло, що якісь вірші було відхилено, так що вона не знає про які мова, та й творчість Федіра важко останнім часом не помітити. Але то як їй настрій буде ))
Це все неважливо, їй же важливо докопатись

Я її ще вчора чекала під своїм коментарем Олійнику ) Шось вона розслабилась
Може не бачила, я побачила лише тому, що зайшла спеціально. А може її вже відпустило, бо вести групу стільки нервів було, а тепер можна розслабитися і зрозуміти, що нема чого кіпішувати.

Як бачим для ранкової бадьорості потрібно пити не каву

Як вам цей вірш?

ремонтував оксані крісло
і щось воно ні но ні тпру
давай тобі хоча би спинку
потру
© Іронія

Як вам цей вірш?

ремонтував оксані крісло
і щось воно ні но ні тпру
давай тобі хоча би спинку
потру
© Іронія
Тобто не впорався та намагається вибачитися? Чи то Оксана його питає про спинку не в змозі дивитись на його страждання? :D

Тобто не впорався та намагається вибачитися? Чи то Оксана його питає про спинку не в змозі дивитись на його страждання? :D
Ото й боялася, що не буде зрозуміло. Ідея така: якщо з кріслом не виходить, то хоч Оксані потре спинку.

Народ, я насипала в торбинку ще віршів, прошу зайти полайкати.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Там сортування по даті, тобто нові спочатку

Народ, я насипала в торбинку ще віршів, прошу зайти полайкати.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Там сортування по даті, тобто нові спочатку
Щойно звернула увагу... А ти навмисно авторів, які muzz, підсвічуєш? Чи воно автоматом?
Бо для людей, які не розбираються, це має вигляд, ніби автора два. А якщо підсвічено тільки перший, то зрозуміло, що він єдиний.

Назад
Зверху Знизу