Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Щойно звернула увагу... А ти навмисно авторів, які muzz, підсвічуєш? Чи воно автоматом?
Бо для людей, які не розбираються, це має вигляд, ніби автора два. А якщо підсвічено тільки перший, то зрозуміло, що він єдиний.
Ну це ж посилання, посилання підсвічуються однаково. Ну можна подумати, звісно, над цим...
В принципі, вони ж завжди стоять поруч, в фейсбучній групі теж. Чи ти хочеш, щоб музз не був посиланням?

Так теж незрозуміло?

любиме крісло поламав ти
як тут позбудешся хандри
а втім давай хоча би спинку
потри

давай мені хоча би спинку? Але так може одразу зчитуватися.

Останнє редагування:
Ну це ж посилання, посилання підсвічуються однаково. Ну можна подумати, звісно, над цим...
В принципі, вони ж завжди стоять поруч, в фейсбучній групі теж. Чи ти хочеш, щоб музз не був посиланням?
Я б тих музз взагалі б не ставила, якби свого часу Скоріна не волала про авторські права. Але в ФБ нічого з цим не зробиш, хоча під віршами в ВП ми тегаємо лише автора, а не музз, а у тебе це теоретично можливо. Так, хотілося б, щоб музз не було посиланням, бо там внесок невеликий. Коли по два рядки - то інша справа, то соавторство, а хто надихнув - то таке.

Так, хотілося б, щоб музз не було посиланням, бо там внесок невеликий.
Ну суть посилання ж не в тому, а в загальній логіці. Згадується автор - логічно поставити на ньому посилання, щоб можна було подивитись, що це за один. Можу хіба що подумати, щоб він був тонший чи блідіший, хз

В якийсь момент в "Пирожках+" *****ських відмовились від муззов. То було не дуже добре. Мені його не вистачало, та й муззи бувало ображались. Музз на те і музз, що без нього вірша б не було. Якщо вклад зовсім незначний, тоді його взагалі ставити не треба. А раз автор поставив, значить музз це заслужив.

Думати про тих, хто не розуміється... ну таке. Хто не розуміється, ті зазвичай взагалі на авторов не дивляться (

суть посилання ж не в тому, а в загальній логіці. Згадується автор - логічно поставити на ньому посилання, щоб можна було подивитись, що це за один. Можу хіба що подумати, щоб він був тонший чи блідіший, хз
Та ні, блідіший - не варто.
Оті музз по своїй суті люди, які надихнули. Тобто вони не обов'язкового можуть бути авторами, хоча я розумію, що підсвічуєш саме авторів.
Якщо вклад зовсім незначний, тоді його взагалі ставити не треба. А раз автор поставив, значить музз це заслужив.
Так справа ж у тому, що позначку музз ставимо ми - адміни. Або автори ставлять за нашою вимогою. Я згодна, що хтось дав рядок і цим спонукав до написання, але якщо так розглядати авторство, то і той рядок здебільшого не є витвором цієї людини, бо це слова, які використовуються у повсякденному житті, може трохи інакші чи поміняні місцями.
Ну, це я вже у філософію полізла...
А так-то - якби колись не постало це питання, я б у своїх віршах не ставила музз. У нас в ВП спочатку флешмобівські вірші без муз і були.
Але багато хто з авторів не вважає один рядок таким вже великим внеском, тому підсвічуючи цього автора ми перебільшуємо його вклад. Якось так ))

Останнє редагування:
ремонтував оксані крісло
і щось воно ні но ні тпру
давай тобі хоча би спинку
потру
© Іронія
Мені вірш зрозумілий. :угу: Але не дуже подобаються "ні но ні", то ж, мабуть, краще пізніший вариант.
любиме крісло поламав ти
тепер не збавлюся хандри
а втім давай хоча би спинку
потри
:клас:

і вечора :кіт: :)

2756ae937d4363ae9b591476271b6ea6.webp

Але не дуже подобаються "ні но ні",
Другий рядок взагалі невдалий, багато зайвих слів, просто не могла з римою впоратися.
Дякую, почекаю що скажуть інші. Ніяк не вдається нормально впихнути те, що треба.

Хотіла зробити щось цікаве, але не дуже вийшло. І мабуть вже й не вийде.

па пам па па співає зоя
кружляють стіни і плафон
гучніше музику па пам па
тефон
© Іронія

Останнє редагування:
провів в селі у баби літо
і не помітив як воно
скінчилось швидко мов хвилина
те літо бабине було
хто інтернет собі проводить
а хто на газ чека майстрів
а я в селі у баби літо
провів

- Іноді у мене виникає відчуття, що нарешті моє життя налагодилося, і я такий: "Вау, це накращі 45 секунд мого життя".
:-)

щастя 45 сек.jpg

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу