Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
За гроші, як же іще. Є спеціальні біржі посилань, і там купуєш статті з вставленими потрібними тобі посиланнями. Можна замовляти написання, можна свої давати. Я, звісно, свої даю.
Нє, ну є і безкоштовні каталоги, але вони вже скінчилися ) І в них не вставиш контекстних посилань, на потрібну сторінку з потрібним текстом

А я тобі про що кажу весь час ) Я багато надій покладаю на торбинку в плані розкручування жанру і фб групи зокрема, як пов'язаного ресурсу.
Серйозність серйозності різниця :-) Я розуміла, що ти взялася відповідально, але якщо ще й гроші вкладаєш, то це надсерйозність :-)

Уявляєш, деякі кавомани зранку на роботі п'ють американо з льодом! 😳 Не влітку, ні. Ну от як так можна? Як можна прокинутися від холодного, не розумію :-)
Ого, ще як можна від холоду прокинутися! :-)

Серйозність серйозності різниця :-) Я розуміла, що ти взялася відповідально, але якщо ще й гроші вкладаєш, то це надсерйозність :-)
Та без цього, на жаль, не розкрутиш сайт. Це я ще дуже по мінімуму. Там ціла наука, яку я вже трохи підзабула, але базові речі намагаюсь зробити

Я багато надій покладаю на торбинку в плані розкручування жанру і фб групи зокрема, як пов'язаного ресурсу.
Чудово, от і в мене з'явилося світло в кінці тунелю :-) Тепер я знаю на кого в майбутньому скинути Мікро. Тепер ти нікуди не подінешся, бо твій сайт залежить він наших груп :ги: А я буду просто постити в ВП, як завжди і мріяла ))

От мені теж треба взятися за щось таке, щоб з перспективою. Що я весь час розважаюся безкоштовно? Одна цяцянка була перспективна - фотошоп, та й та загула.

IMG_5991.webp

От мені теж треба взятися за щось таке, щоб з перспективою. Що я весь час розважаюся безкоштовно? Одна цяцянка була перспективна - фотошоп, та й та загула.
Плести ляльки із макухи?

Чудова оптична ілюзія :) :кіт:

Дідько! Задовбали! Що ці люди взагалі собі думають? От що мені з ним робити? Здається тут весь сенс вірша у підписі.

Screenshot_20241022-231214.webp

Назад
Зверху Знизу