Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Я роблю висновки з публікацій в історії, де одразу з десяток віршів, коли вона просить людей давати їй тему, і пише про це.
Так, можливо. Я на них на жаль не попадала. Але колись бачила, ти звідти шось цитувала - так, було гарно

Але те, шо на стаканах у Сільпо - таке собі.
З іншого боку, там і не треба занадто тонко - не зрозуміють

Але те, шо на стаканах у Сільпо - таке собі.
З іншого боку, там і не треба занадто тонко - не зрозуміють
Та воно просто саме про Сільпо. А кому то цікаво? Тобто, люди читатимуть, звісно, це краще, ніж якийсь слоган, але щоб зацікавити цим людей - дуже сумніваюся.

Переклади на українську мову "Массовик-затейник".
Здається, це щось на кшталт "масовик-виробник" або "класний ведучий". Але якщо врахувати, що ідея в тому, щоб веселити та організовувати всілякі заходи, то це скоріше "провідник за настроєм" або "актор-провокатор". Хоча взагалі, як на мене, "переклади" - це не моя сильно улюблена справа, тут краще лимони стискати!

Та воно просто саме про Сільпо. А кому то цікаво? Тобто, люди читатимуть, звісно, це краще, ніж якийсь слоган, але щоб зацікавити цим людей - дуже сумніваюся.
От да, як раз в цій ситуації я більше не розумію Сільпо. Я б за таке не стала платити (це не про якість пиріжків, це взагалі про саму ідею). А це ж треба заморочитись, надрукувати стаканчики і т.п.

Ну то й ладно, нам своє робити.
У нас тим часом є чергова статєйка з посиланням на торбинку і згадкою наших фейсбучних груп

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Хокку від Свирида. Я відредагувала ))

Котик спить у класі,
Учителька веде урок,
Кіт — найкращий в групі!

Кава пролилася
Уся тепер на столі,
Сніданок — у біді!

От да, як раз в цій ситуації я більше не розумію Сільпо. Я б за таке не стала платити (це не про якість пиріжків, це взагалі про саму ідею). А це ж треба заморочитись, надрукувати стаканчики і т.п.
Просто вони не дуже в темі. Вони хотіли віршики, які б були з ними пов'язані, що цілком зрозуміло, але навряд чи вони є поціновувачами цього жанру. Хоча якщо вони заплатили за 5 віршів, які постійно будуть друкуватися замість слона, то небагато втратили, але виділилися серед інших.

Просто вони не дуже в темі. Вони хотіли віршики, які б були з ними пов'язані, що цілком зрозуміло, але навряд чи вони є поціновувачами цього жанру. Хоча якщо вони заплатили за 5 віршів, які постійно будуть друкуватися замість слона, то небагато втратили, але виділилися серед інших.
наче вона писала, що 13 текстів вийшло

Ну то й ладно, нам своє робити.
У нас тим часом є чергова статєйка з посиланням на торбинку і згадкою наших фейсбучних груп

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
А як це відбувається, що там твої статті з'являються?

А як це відбувається, що там твої статті з'являються?
За гроші, як же іще. Є спеціальні біржі посилань, і там купуєш статті з вставленими потрібними тобі посиланнями. Можна замовляти написання, можна свої давати. Я, звісно, свої даю.

IMG_5988.webp

За гроші, як же іще. Є спеціальні біржі посилань, і там купуєш статті з вставленими потрібними тобі посиланнями. Можна замовляти написання, можна свої давати. Я, звісно, свої даю.
О, то ти прямо серйозно налаштована!

Назад
Зверху Знизу