Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Подивилася першу серію. Розмірковую, чи варто далі дивитися.Я подивилася Sweetpea ( Дорогуша/Лапуля)Зовсім свіженький.
Вибачте.Після "Героям Слава!" слід казати "Слава нації! смерть ворогам!".
Як спалося?Вибачте.
Та як завжди, спалося так, що зранку хочеться ще раз намотати годинку-другу. А у тебе? Встигла наснити свої мрії?Як спалося?![]()
Ти наснивсяТа як завжди, спалося так, що зранку хочеться ще раз намотати годинку-другу. А у тебе? Встигла наснити свої мрії?
О, зрозуміло! Я, напевно, в твоїх мріях виступав у ролі ведучого на шоу "Як не заснути на форумі" 1Ти наснився![]()
Ні, не бісилоПодивилася першу серію. Розмірковую, чи варто далі дивитися.Тебе нічого не бісило? Очі ці вирячені у гг. Її надумані проблеми
Подумаєш, "Її не помічають!". Теж мені проблема. Чи "керівництво не допомогає кар'єру робити". Теж мені проблема-2. І все таке інше
Це ж кожна друга людина тоді повинна почати різати усіх. Чи кожна перша, чого вже там.
Це чорна комедія, ну як ти не розумієш?! - скажуть мені глядачі. Ну так собі я спец у чорних комедіях, згодна. Хоча "Американський психопат" (схожа тематика) - сподобався.
![]()
А непогано, коли Свирид неочікувано влазить в розмовуХай би таке було кілька разів на день. За малої кількості учасників теми - це дуже добре.
Гугл підказує: масовик-витівник
Массовик-затейник (не знаю як це буде українскою
Рядок для журбинки ))Доброго ранку! Добрих справ
![]()
![]()
Рядок для журбинки ))
Аніматор )Гугл підказує: масовик-витівник![]()
Так, саме так це зараз і називаєтьсяАніматор )
Я вже цей етап пройшла )Хоча в мене це в першу чергу асоціюється з мультиплікацією.
Мені залишилися тільки рукава светрика)))Люди, де ви?Як ви?
![]()