Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
IMG_5957.webp

Я подивилася Sweetpea ( Дорогуша/Лапуля)Зовсім свіженький.
Подивилася першу серію. Розмірковую, чи варто далі дивитися. :rolleyes: Тебе нічого не бісило? Очі ці вирячені у гг. Її надумані проблеми :-) Подумаєш, "Її не помічають!". Теж мені проблема. Чи "керівництво не допомогає кар'єру робити". Теж мені проблема-2. І все таке інше :ги: Це ж кожна друга людина тоді повинна почати різати усіх. Чи кожна перша, чого вже там.

Це чорна комедія, ну як ти не розумієш?! - скажуть мені глядачі. Ну так собі я спец у чорних комедіях, згодна :ги:. Хоча "Американський психопат" (схожа тематика) - сподобався. :)

А непогано, коли Свирид неочікувано влазить в розмову :угу: Хай би таке було кілька разів на день. За малої кількості учасників теми - це дуже добре.

• Це лайк!
Реакції: E.N
Подивилася першу серію. Розмірковую, чи варто далі дивитися. :rolleyes: Тебе нічого не бісило? Очі ці вирячені у гг. Її надумані проблеми :-) Подумаєш, "Її не помічають!". Теж мені проблема. Чи "керівництво не допомогає кар'єру робити". Теж мені проблема-2. І все таке інше :ги: Це ж кожна друга людина тоді повинна почати різати усіх. Чи кожна перша, чого вже там.

Це чорна комедія, ну як ти не розумієш?! - скажуть мені глядачі. Ну так собі я спец у чорних комедіях, згодна :ги:. Хоча "Американський психопат" (схожа тематика) - сподобався. :)
Ні, не бісило:) Як раз правдоподібно. Дівчину з такою зовнішністю майже точно застебали б у школі. Все інше - це вже наслідок.
Фьям, це для тебе не проблема. А для когось ПРОБЛЕМА. Але слава Богу вбивають не всі. Хтось просто плює шефу у каву, коли готує, а хтось стілець кров'ю вимаже задовбавшей співробітнице, а хтось все життя в депресії сидить, як куча мотлоху, а хтось готовий самовбитися

Останнє редагування:
А непогано, коли Свирид неочікувано влазить в розмову :угу: Хай би таке було кілька разів на день. За малої кількості учасників теми - це дуже добре.
:D
Массовик-затейник (не знаю як це буде українскою)

Люди, де ви? :дивитись: Як ви? :зуби:

Вчергове почали дратувати автори. Ті, які захаращують групу дурнею, і ті, які ставлять неправильні наголоси. Хотіла сказати, що не з моїм ставленням до наголосів вести групу, але подумала: а кому? Якщо за правилами збоїв не має бути. І люди пропонують ці рядки зі збоями у флешмобі! :рл: Модераторкою дуже незадоволена, мало того, що вона не виконує мої побажання щодо флешмобів, так ще й запостила сьогодні оцей рядок зі збоєм, я написала про це, а вона не виправила! Припускаю, що вона не бачила, бо робить флешмоби для галочки, навіть не заходить подивитися що там.
Якщо на ці вихідні вона знову проігнорує мої побажання, то буду прощатися.
От чого ніхто раніше за мене не створив цю групу з пиріжками? Я б зараз ніякого клопоту не знала.
До речі, пам'ятаєте, Серьога просив, щоб підписалися на його канал з мандрами, а я сказала, щоб він натомість підписався на мій. На той час у нас було десь по 180 підписників. В мене так і залишилося. А в нього вже 2000. Сил витрачаєш однаково, а результат різний, бо віршики - то мало кому цікаво, ніколи воно не зрівняється з іншими захопленнями. Так подивитися: скільки груп з рецептами, з гумором, з картинками... До фіга. І підписників у них теж. А ми ексклюзивна - і не затребувана.
Ну то зрозуміло, що жанр такий, так що група виключно для задоволення від віршування, але ж тут не задоволення, а роздратування. І якщо авторів, які плодять дурню, я можу і видалити, то з наголосами хз що робити. І чого саме мені дісталася ця робота? 🤷 (Це я у Всесвіта питаю) :-)

Назад
Зверху Знизу