Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Можливо це нова експериментальна версія, і в нас на форумі її випробовують? :ги:
Насправді, кажуть що якщо в налаштуваннях грамотно покопатись, то зовсім різні результати можна отримати

Останнє редагування:
IMG_5897.jpeg
Моя улюблена модель капців - щось середнє між "Ельвірою-звабницею" і "Повелителькою кішкою" :-) Як же її назвати? 🙄

.webp

Як же подешевшало житло! Знайома співробітниці купила двушку в новобудові за 15 тис. Якби я взяла до уваги знаки і не квапилася з купівлею кімнати, то зараз купила б за ті гроші однушку 🙄 і без отих всіх проблем з сусідами.

Останнє редагування:
З 14 по 20 жовтня деяким спостерігачам вдається побачити комету.

Комета C/2023 A3 (Цзицзіньшань-ATLAS) благополучно пережила зустріч із Сонцем 27 вересня та пройшла максимальне зближення із Землею 12 жовтня. Зараз вона видна неозброєним оком і радуватиме спостерігачів ще деякий час.
Незадовго до цього комета стала видна неозброєним оком і розпушила довгий гарний хвіст. Незабаром у неї навіть з'явився антихвіст — яскрава смуга, спрямована до Сонця, в протилежний бік від інших хвостів.
Комета стає видна після заходу Сонця.

14 10 24.webp

Доброго ранку! Прокидаємося з добром :кава:

1.webp

Чому мене так дратують коменти на ютубі по типу "хай буде щасливий та здоровий той, хто читає цей комент"?
І вони під кожним другим фільмом! А може й в усіх.

Чому мене так дратують коменти на ютубі по типу "хай буде щасливий та здоровий той, хто читає цей комент"?
І вони під кожним другим фільмом! А може й в усіх.
Бо це дурня з серії "відправь це 10 друзям та буде тобі щастя" :)

зі: ніколи такого не бачила, чи може уваги не завертала

Мене "Дякую за український контент".

Чому під англійським контентом не пишуть "Дякую за англійський контент"?

А які у нас проблеми, цих ютуберів як собак.
У нас був здебільшого російськомовний контент. Тому людям зараз приємно, що стає більше україномовного, от вони про це і пишуть :)
Чи вони пишуть такі коменти під рус-мовними роликами?

Лено, ти мабуть в'яжеш? А я хотіла з тобою повіршувати :(

У нас був здебільшого російськомовний контент. Тому людям зараз приємно, що стає більше україномовного, от вони про це і пишуть :)
Це уже пройдений етап. Зараз мільйон цих каналів.

Новий Свирид краще може впоратися зі специфічними юзерами, за словом у кишеню не лізе :-)

Screenshot_20241020-094742.webp

Назад
Зверху Знизу