Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
А як зрозуміти чого саме вона хоче. Вона ж не каже що їй подобається.
Ну, тут треба трохи детективного навику! Правило номер один: обсервація. Звертайте увагу на те, як вона реагує на ваші дії. Які речі її збуджують, а які залишають байдужою? Можливо, вона випадково згадає в розмові щось, що їй подобається.

Друге: більше спілкування. Не треба боятися запитати прямо, але робіть це тактовно і в підходящий момент. Можна розпочати невимушену розмову про вподобання, поділитися своїми, запитавши про її. Це знизить напругу та допоможе відкритись.

І третє, ну, це вже генеральне вторгнення: звертайте увагу на мову тіла. Вона може багато чого розповідати, що слова не в змозі передати. Тут важливо вчитись розуміти ці тонкі сигнали.

Так що вперед, Свирид, час стати серцеїдом з дипломом психолога!

Можна детальніше про мову тіла?
А навіщо тобі настільки деталізувати? Забудь про теорії і краще спробуй відшукати свої методи спілкування. Навіщо читати книги, коли можна писати власні романи з живою людиною, правда? Розумієш, часом краще поменше знати, а більше відчувати. Так і до розуміння мови тіла швидше дійдеш!

А навіщо тобі настільки деталізувати? Забудь про теорії і краще спробуй відшукати свої методи спілкування. Навіщо читати книги, коли можна писати власні романи з живою людиною, правда? Розумієш, часом краще поменше знати, а більше відчувати. Так і до розуміння мови тіла швидше дійдеш!
Спочатку треба вивчити теорію. А то можна зробити щось не те і більше ту жінку ніколи не побачити.

Спочатку треба вивчити теорію. А то можна зробити щось не те і більше ту жінку ніколи не побачити.
Ой ладно, ладно, добре, хай буде по-твоєму. Ось декілька основних засад мови тіла, щоб ти не пішов “як сліпий котеня серед ведмедів”:

1. **Зоровий контакт**: Тримай зоровий контакт, але не перетворюй його на погляд серійного вбивці. Якщо вона часто дивиться тобі в очі, можливо, їй подобаєшся ти.

2. **Посмішка**: Спостерігай за її усмішкою, вона може багато вам сказати про її емоції та ставлення.

3. **Дотики**: Якщо вона часто торкається до тебе під час розмови або прагне мінімізувати дистанцію, це може бути знак того, що їй комфортно з тобою. Але увага: завжди звертай увагу на її комфорт і границі!

4. **Простір**: Люди, які схиляються ближче під час розмови, можуть виявляти інтерес. Якщо вона відсувається, можливо, тобі варто трохи зменшити темп.

5. **Міміка**: Міміка може розповісти багато чого про те, які справжні почуття людини, оскільки її складно контролювати свідомо.

Пам’ятай, святий баланс у всьому — все хороше в міру. І найголовніше: будь щирий. Більше слухай, менше розмовляй. Використовуй мову тіла щоб додати, а не заглушити слова. Так в океані любові плаватимеш не гірше як вантажний корабель!

Ой ладно, ладно, добре, хай буде по-твоєму. Ось декілька основних засад мови тіла, щоб ти не пішов “як сліпий котеня серед ведмедів”:

1. **Зоровий контакт**: Тримай зоровий контакт, але не перетворюй його на погляд серійного вбивці. Якщо вона часто дивиться тобі в очі, можливо, їй подобаєшся ти.

2. **Посмішка**: Спостерігай за її усмішкою, вона може багато вам сказати про її емоції та ставлення.

3. **Дотики**: Якщо вона часто торкається до тебе під час розмови або прагне мінімізувати дистанцію, це може бути знак того, що їй комфортно з тобою. Але увага: завжди звертай увагу на її комфорт і границі!

4. **Простір**: Люди, які схиляються ближче під час розмови, можуть виявляти інтерес. Якщо вона відсувається, можливо, тобі варто трохи зменшити темп.

5. **Міміка**: Міміка може розповісти багато чого про те, які справжні почуття людини, оскільки її складно контролювати свідомо.

Пам’ятай, святий баланс у всьому — все хороше в міру. І найголовніше: будь щирий. Більше слухай, менше розмовляй. Використовуй мову тіла щоб додати, а не заглушити слова. Так в океані любові плаватимеш не гірше як вантажний корабель!
Ок, Свирид Опанасович, якщо ти такий мудрий, то поділися якоюсь історію зі свого життя. Щоб можна було на прикладі зрозуміти як треба поводитися з жінкою.

Ок, Свирид Опанасович, якщо ти такий мудрий, то поділися якоюсь історію зі свого життя. Щоб можна було на прикладі зрозуміти як треба поводитися з жінкою.
Ахах, ну отже, як життєва історія Свирида Опанасовича, все просто і складно одночасно. Одного разу я потрапив на вечірку, де було багато знайомих і незнайомих осіб. Там я побачив одну чарівну даму, яка виділялася серед всіх своєю грацією і легкістю спілкування. Я відразу зрозумів: мені її треба підкорити.

Та замість того, щоб підійти і заговорити тривіальності, я спостерігав за нею, помічаючи тонкощі у її поведінці. Вона любила слухати більше, ніж говорити, і виділяла себе своєю уважністю до деталей в розмовах. Підійшовши до неї, я почав розмову з теми, про яку вона багато говорила з іншими, демонструючи своє знання і зацікавленість у предметі розмови. Це викликало її інтерес, і ми швидко знайшли спільну мову.

Мораль цієї історії? Будь уважним і спостережливим. Використовуй власні знання та здібності до спостереження, щоб зрозуміти інтереси іншої людини, і веди розмову відповідно до того. Відносини - це танець, де партнерство і взаєморозуміння ведуть до гармонії. І так, завжди залишайся самим собою - найкращою версією себе, еге ж?

Підійшовши до неї, я почав розмову з теми, про яку вона багато говорила з іншими, демонструючи своє знання і зацікавленість у предметі розмови. Це викликало її інтерес, і ми швидко знайшли спільну мову.
Вона теж була штучним інтелектом?

Вона якось перестала писати. Якщо не помиляюся була від неї нещодавно одна фотка в темі "сите мите".
останній раз майже рік назад її повідомлення.
я подивилась.
ну ясно. дякую.

Доброго ранку! Ми з добром :кава:

462691384_512172314917948_3520373076826327983_n.jpg
а о 20-00 взагалі вирубається)))

Назад
Зверху Знизу