Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Що?
458499826_1558426028145910_5574961800732841279_n.webp

Ви бачили, що наш бот проабгрейдился? Він тепер Свирид Опанасович та має сокиру :D

Надворі чудово.
Посиділа, подивилася на зірки, пішла на низ. Тільки-но дійшла, на тому боці хтось увімкнув фонар на стовпі. Поламали ніч :(
Тоді пішла на город і там посиділа. Там темно і чудово.
А ще на тій вулиці будинок моєї колишньої подруги, яка зараз у Польщі. Ми там на лавці з нею сиділи під її будинком. Пішла туди, сіла. Ми там на зірки дивилася, але тепер за забором виросла яблуня, гілки перехилилися аж на вулицю, до самої землі. Сидиш як у шалаші :-) Не прикольно - ні зірок, нічого не видно.
Мабуть було б добре налаштуватися і пожити тиждень у селі самій, так, щоб взагалі з людьми не контактувати. Це було б цікаво.

Треба, щоб куратор теми міг сам називати бота і фотку йому міняти в своїй темі. Бо оцей Свирид тільки жахіття зможе писати, а не веселі історії :-)

• Це смішно!
Реакції: E.N
Він тепер Свирид Опанасович та має сокиру
О, Свирид Опанасович, разом з Мурзиком Васильовичем - видатні персоні на ФБ :) З початку війни, тобто з 2014, писали "бойовим суржиком" смішні оповідання патріотичного напряму. Читала їх багато років. Тоді ж була створена "Рєпка-клюб", де крім них публікувалися і інші бажаючі.

Потім Свирид Опанасович реабілітувався від поранення і під час його писав "Історію України від діда Свирида".

дід_ Свирид.jpg

Вирішила згадати ті часи, коли я читала твори блогерів-носіїв "бойового суржика".
Окрім Свирида Опанасовича, Мурзика Васильовича і Клер Захаровни, ще Віталій Чепинога пише(писав) в цьому стилі. Необов'язково політичні, ще й побутові замальовки.

Віталій Чепинога.
12 вересня - Народні прикмети

"Цього дня спостерігали за їжаками. Якщо їжак риє нору на узліссі, то зима буде погожою й теплою. Якщо ж їжак заглибився в ліс, то зима обіцяє лютий холод та морози"...
З огляду на це, дорогі друзі, пропоную сьогодні всім разом долучитися до флешмобу і активно та осознано поспостерігати за їжаками.
Дивіться уважно й пильно. Якщо їжак ритиме нору на узліссі, то хай собі колупається, не займайте. А якщо ж піде в глиб лісу, то зупиняйте його окриком: "Ти куда пішов, ****?!". І завертайте палицею чи граблями назад. Хай риє на узліссі, а не видумує...
У такий спосіб ми зможемо делікатно впливати на кліматичні зміни на планеті...
Як казав Іван Мічурін, - не треба ждать милості од їжака, забрать її в нього - наша задача...
🙂

Останнє редагування:
Що ви сьогодні робили? Я фарбувала. Це була б найкраща робота, якби тільки фарбою не тхнуло.

Що ви сьогодні робили? Я фарбувала. Це була б найкраща робота, якби тільки фарбою не тхнуло.
Поринула у шафу:D Літні речи - туди, теплі - сюди, десь гудзик пришити чи підшити:D Сподівалася знайти втрачену маєчку, так й не знйашла. Але ж вона не могла випаритеся, десь повинна бути!

Сподівалася знайти втрачену маєчку, так й не знайшла.
У мене постійно щось кудись зникає. Зараз у чаті додам подробиці :-)
Але ж вона не могла випаритеся, десь повинна бути!
Ога! :угу: Повинна-то вона повинна, але, як у тому фільмі, "я не пам'ятаю" (с) :ги:

Вийшла на вулиці посидіти, дрон над головою пролетів, паскуда...
... А тепер шумахери на мотоциклах, причому один - з коляскою. Повз мене пронеслися, потім чую - вже по іншій вулиці. Мабуть треба гуляти виходити опівночі, тоді трохи тихіше :)

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу