Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Я розумію, що просвітленим не треба нічого, це вже найвища ступінь. Але навіщо люди хочуть її отримати?
Іра, у мене нема відповідей на всі ці питання:D Но чомусь згадався той мій знайомий, який сидів сумній-сумний. На питання, що це з ним?- відповів "Я хочу стати імпотентом!" - ??? - "Щоб не треба було вирішувати ще й цю проблему!" :D

Звісно, що ця теорія дуже спрощує життя, якщо знати, що ти в цей час існуєш десь Там, а тут просто вигаданий світ (дуже нагадує жанр ЛітРПГ, де герой одночасно лежить у ігровому коконі і живе у віртуальному світі, я про це думала, ще коли читала). Тоді справді не варто взагалі ні що турбуватися. Таким чином набагато легше жити. Тобто ця теорія дуже зручна, якраз в дусі людства, яке завжди прагне створити для себе зручні умови. Будь-які інші теорії вже менш зручні, бо вони означають самостійне існування (хай навіть у вигляді енергії), а отже і пов'язані з цим, так би мовити, ризики. А в теорії дзен тебе нема, ти всього лиш частка цілого, яка не може взагалі нічого, нічого не відчуває, яка є просто піщинкою в якійсь віртуальній грі.

IMG_5535.webp

Який у мене сьогодні марно витрачений день! Не можу змусити себе нічого робити. Ото тільки поприбирала, і все. А стільки ж всього треба! Все відкладаю та відкладаю на пізніше. На ринок випхала себе аж о четвертій, коли там вже нікого нема крім солодощів :-)
От вже й вечір... А в мене "піч не топлена, ложки не миті, сковорідка не чищена" © :-)
А ви сьогодні молодці?

под вечер я всегда настроен
с утра решить любой вопрос
но утром кто то нажимает
на сброс
© H_N

А ви сьогодні молодці?
Не дуже, сьогодні ледве очі розліпила. Два рази намагалася встати з ліжка, кожен раз валилася назад і дрихла ще. :незнаю:Ну нарешті.. Встала, щось роблю і раптом помічаю, що мугикаю якусь пісеньку. Прислухалася - "пиріжки... свячені, не свячені!!" :-)
Сходила за дріжджами, маслинами та іншим і поставила тісто на піцу :любов:

З мого погляду у цій теорії про людей - часки боги якісь нестиковки.
:угу: Нестиковки у всіх теоріях, тільки різні :ги:

Та і звідки відомо, що воно саме так?
Ось-ось. Теж завжди про це думаю :) Ми отримуємо інфу зі слов, без будь-яких доказів.
Зі слов просвітлених, які, можливо, отримують саме ту інформацію, яку їм дозволяють отримувати.
Теж саме так думаю. Усі отримують інфу тільки таку, яку дозволяє саме їх розумовий аппарат. Усі висвітлюють тільки ту частинку картини, яку можуть сприйняти. Інша людина отримує іншу частину, а потім вони сперечаються між собою з закидами: "ви не правий!" :) Це як в тій притчі про слона :)

*****. Може неправильний спосіб життя?
Не бачу ніякої жесті :) Поспати я люблю.. :любов:
Воно не завжди так. Залежить від Місяця. Меркурія у другому домі, знов же.. :-)

Зараз спадаючий Місяць, 27 день. Енергії мало. Ось буде Новий, буде ж совсім інша справа :)

44f1543e32f94121bbb1d8b50a3478dd.jpg

Не бачу ніякої жесті :) Поспати я люблю.. :любов:
Воно не завжди так. Залежить від Місяця. Меркурія у другому домі, знов же.. :-)

Зараз спадаючий Місяць, 27 день. Енергії мало. Ось буде Новий, буде ж совсім інша справа :)
Я так далеко не заглиблювався.
Думаю якшо випити потужного чаю то буде удар енергії.

:угу: Нестиковки у всіх теоріях, тільки різні :ги:

Ось-ось. Теж завжди про це думаю :) Ми отримуємо інфу зі слов, без будь-яких доказів.

Теж саме так думаю. Усі отримують інфу тільки таку, яку дозволяє саме їх розумовий аппарат. Усі висвітлюють тільки ту частинку картини, яку можуть сприйняти. Інша людина отримує іншу частину, а потім вони сперечаються між собою з закидами: "ви не правий!" :) Це як в тій притчі про слона :)
Я просто приміряла цю теорію на себе. Цей образ мислення мені дуже б підійшов, враховуючи як я усім переймаюся. Я так кілька разів вчора собі нагадала, що нічого не існує, і прямо миттєво заспокоювалася. Ну, до того ще налаштовувалася відповідно. Але я не можу прийняти цю ідею, через ті моменти, що описала раніше. Ну і у нас в школі такого не казали, а з того, що казали, випливає трохи інше.
Треба знайти якусь золоту середину, щоб і на цій реальності не зациклюватися, і щоб не протирічило моїм уявленням.

Останнє редагування:
Сфотала біля під'їзду. Це він каже "Няв!". Рефлекторно хотіла дати йому корму, який у мене завжди в сумці, а потім згадала, що зараз бабця вийде, яка кормить котиків у цей час , "не буду псувати йому апетит" :) Йшла назад - коти вечеряли, пахло рибою :)

на мото.webp

Назад
Зверху Знизу