Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А для ХФ буде законопроект щоб ХФЩо ви думаєте щодо законопроекту, щоб зобов'язати вчителів та учнів у школі на перервах розмовляти українською?
Зобов'язання ще нема, це ж тільки подали на розгляд. Я вважаю, що такі пропозиції вносять вороги України. Ну або просто дурні. Ще щодо учнів. А от щодо вчителів - правильно, бо то їх робоче місце, перерва чи ні. І вони подають учням приклад.Щодо учнів не знайшов такого зобов'язання. Загалом не підтримую. Досвід підказує, що з учителями не має сенсу боротися в інший спосіб, ніж зміна школи учнем.
У Дзеркалі треба заборонити російський контентА для ХФ буде законопроект щоб ХФ
зобов'язати розмовляти українською?
А то Задзеркалля як айсберг в океані.
несінитниця.Що ви думаєте щодо законопроекту, щоб зобов'язати вчителів та учнів у школі на перервах розмовляти українською?
Учні при очному навчанні й так частково на перервах українську використовували. З розбігуЗобов'язання ще нема, це ж тільки подали на розгляд. Я вважаю, що такі пропозиції вносять вороги України. Ну або просто дурні. Ще щодо учнів. А от щодо вчителів - правильно, бо то їх робоче місце, перерва чи ні. І вони подають учням приклад.
Іра, до нас же пилова буря прийшла. Писали, попереджали. Вже другий день якУ повітрі справді відчувається пил чи то в мене самонавіювання? Я його вже 2 дні і у метро чую, навіть у вагонах.
Та я знаю. Отож і я думаю, що може то в мене самонавіювання, що я відчуваю цей пил? Бо в мене таке враження, що я єдинаІра, до нас же пилова буря прийшла. Писали, попереджали. Вже другий день як
Та ні, пил є, а ти до цього чутлива, як мені здаєтьсяТа я знаю. Отож і я думаю, що може то в мене самонавіювання, що я відчуваю цей пил? Бо в мене таке враження, що я єдина![]()
Хз, може і не настільки чутлива, а така, що піддаюся навіюванням ))Та ні, пил є, а ти до цього чутлива, як мені здається