Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення

Порахувала себе і кілька знайомих. Ну що сказати.. Я, за думкою авторки, дуже пізно прийду в езотерику. Аж в 20 років. :-) Мій приятель з таким же показником прийшов в 17. Дійсно, чого так забарилися, треба було вже з дітсадка :)

В такому разі після смерті частки мали б повернутися до бога, де "холод і пустота"
Там прекрасно, а не холод і пустота. :) І відчувається (чи розуміється) зв'язок з усіма і усім. По словам багатьох езотериків.

Там прекрасно, а не холод і пустота. :) І відчувається (чи розуміється) зв'язок з усіма і усім. По словам багатьох езотериків.
Це я продовжила думку Айвенго. Що богу сумно у холоді і пустоті, тому він відокремив з себе частки, щоб жити іншим уявним життям.
Чи ти це бачиш якось інакше? Ти ж не мала на увазі просто що ми створені Богом, тому ми його частки?

Іра, у тебе цифра 5. "Такі люди будуть чітко зчитувати знаки, підказки долі, віщі сни.. " Можеш сама послухати на 8:23.
А я вже послухала. Не скажу, що це на мене схоже.
Цікаво, що вийшла та ж сама цифра, яка виходить при додаванні всіх цифр дати народження. В тебе теж так?

Чому використовується десяткова система?

Порахувала себе і кілька знайомих. Ну що сказати.. Я, за думкою авторки, дуже пізно прийду в езотерику. Аж в 20 років. :-) Мій приятель з таким же показником прийшов в 17. Дійсно, чого так забарилися, треба було вже з дітсадка :)
В мене вийшло вісімка.

Мене так захопила ідея пісні з пиріжків! Хто не в курсі, з віршів Аху зробили пісню (в Мікро детальніше). Але там важко розібрати слова.
Я вже смикнула колюха, щоб він теж спробував записати, але він зараз дуже зайнятий. А я уявила як би це могло бути, просто чую звук, розумію як саме хочу щоб було, і бачу ролик з анімацією. Гадаю, що це було б круто!
Ну, припустимо, з музикою можна впоратися, здається, колюху і самому цікаво. А от з анімацією тупик. ШІ навряд намалює. Це хіба що платний додаток для створення анімації. Або пошукати волонтерів хто може зробити.

О, зрозуміла, що та мелодія, яку уявила, дуже схожа на "шаланди полньіе кєфалі". Спробуйте поспівати віршики, прикольно виходить. І порошки теж, тільки останнє слова треба подумки вигукувати. Ну, в моїй уявній мелодії трохи розтягується слова і всі рядки тягнуться вниз.

О, зрозуміла, що та мелодія, яку уявила, дуже схожа на "шаланди полньіе кєфалі". Спробуйте поспівати віршики, прикольно виходить. І порошки теж, тільки останнє слова треба подумки вигукувати. Ну, в моїй уявній мелодії трохи розтягується слова і всі рядки тягнуться вниз.
Святі угодники! Співів у нас ще точно не було! :D
( щось у мене "ля" якесь хрипле.. :D)

В мене вийшло вісімка.
Можна подумати, я не знаю, що у тебе вийшло :)
А я вже послухала. Не скажу, що це на мене схоже.
Цікаво, що вийшла та ж сама цифра, яка виходить при додаванні всіх цифр дати народження. В тебе теж так?
Ні, у мене вийшло ціле число, без цифри після коми :-)

Мене так захопила ідея пісні з пиріжків! Хто не в курсі, з віршів Аху зробили пісню (в Мікро детальніше). Але там важко розібрати слова.
Мені дуже сподобалася ця рок-версія :)
Щодо не завжди чутних слів - гарна ідея під відео на Ютубі постити текст.

Це я продовжила думку Айвенго. Що богу сумно у холоді і пустоті, тому він відокремив з себе частки, щоб жити іншим уявним життям.
Чи ти це бачиш якось інакше? Ти ж не мала на увазі просто що ми створені Богом, тому ми його частки?
Ф'ям, ти бачила це питання? Бо здогадуюся, що ні :)

А ось в такому стилі можна спробувати зробити пиріжки. Тут і ШІ стане в нагоді.

Хтось може порадити додаток, щоб змінювати голос?

IMG_5491.webp

Послухала оповідання. Заснути не вдалося. Треба щось більш нудне.

...Якійсь *****и знову гупають дверима. Якби і заснула, то вже прокинулася б.

Ф'ям, ти бачила це питання? Бо здогадуюся, що ні :)
Бачила :) Але вирішила, що досить вже це обговорювати за безперспективністю цього заняття :)
А ось в такому стилі можна спробувати зробити пиріжки
Ти про стиль співу - речитативом? Чи відео - зробити з картинок? З картинок ти навіть робила вже, ну з отих, з Інсти.

Назад
Зверху Знизу