Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення

Ну що сказати... Послухала кілька хвилин, мені було смішно :-) Це перша реакція, коли вона почала шепотіти. Не думаю, що мене може таке зацікавити. Може якщо б то був чоловік, то трохи цікавіше було б, але тривалий час слухати таке я точно не хочу ))

Заради чистоти експерименту залізла в середину ролика, натрапила на звук ножиць. Лол -2 :-) А шепіт мене, чесно кажучи, дратує. Ото ще прислухайся замість нормального звуку.
Мабуть таки зараз пошукаю що там з чоловіками.

Ні, вибачте, для мене це якась дурня. З чоловіками не краще. Навіщо ото мені якісь сторонні чоловіки будуть щось шепотіти інтимним голосом? Яке вони взагалі мають право шепотіти мені? :-)
А оті всілякі побутові предмети мені взагалі нецікаво. Чи й не диво :-)
Сір, вибач, що я захейтила :ги:

А шепіт мене, чесно кажучи, дратує. Ото ще прислухайся замість нормального звуку.
Мене шепіт повертає у дитинство, коли хворів, а навколо рідні намагалися поводитися тихо, щоб не потривожити.

• Це лайк!
Реакції: E.N
Мене шепіт повертає у дитинство, коли хворів, а навколо рідні намагалися поводитися тихо, щоб не потривожити.
Зрозуміло. В тебе асоціації.
В мене теж асоціації: це еротичний шепіт. Я його категорично не сприймаю ось таким чином. А коли дорослий чоловік на повному серйозі тицяє в екран якусь річ з ціллю видобуття звуків, хоча вона не для цього існує, то це рукалице :-)
Дрібниці. До речі, Дрібницю теж спочатку хейтила :ги:
Дрібниця - то історик? Я його не хейтила. Мені не сподобалося, що він зверхньо спілкується. Але в інших роликах було краще, хоча в деяких мені все ж таки це муляло.

Останнє редагування:
Ой, ні. Мені заважають зайві звуки, я люблю тишу. Якщо щось слухати, то щоб у цьому був сенс. Я не люблю слухати звуки дощу, пташок чи моря.
Тобто якщо для фону, то хай це буде або щось цікаве, або тиша. Пісні можна включити до цікавого, бо то емоції по-перше, а по-друге - слова. А музику без слів я не люблю. Тобто люблю настільки рідко, що можна не враховувати.

Останнє редагування:
Але асоціації - цікава річ. Коли у нас гуртожитку вимикали світло, то для мене це була атмосфера затишку. Бо в дитинстві світло зникало, коли була негода і обривалися дроти. За вікном вітер, а ти сидиш вдома в теплі, навколо родина, про щось цікаве розмовляють, і горить керосинова лампа.
Або ялинка з ліхтариками в темряві.
А подруга не любила без світла бути, казала, що в неї відчуття, що треба спати.
А в мене і зараз приглушене світло викликає приємні емоції.

Останнє редагування:
IMG_5485.webp

А, дійсно пропустила.. Звісно ж, так :угу: Навіть не те що просто приймаю, у мене взагалі немає іншої притомної версії :)
В такому разі після смерті частки мали б повернутися до бога, де "холод і пустота", але ж ти не хочеш на реінкарнацію, і вважаєш, що Там краще ніж на Землі.

Назад
Зверху Знизу